Amra Džeko dobila konkurenciju, svi na Instagramu bruje o izgledu supruge Marcela Brozovića

Silvija neočekivano u centru pažnje

Amra Džeko dobila konkurenciju, svi na Instagramu bruje o izgledu supruge Marcela Brozovića

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović prije nekoliko dana zvanično je potpisao za Al Nassr gdje će za trogodišnji ugovor zaraditi čak 100 miliona eura. Trenutno uživa na odmoru s porodicom, a danas se u centru pažnje našla i njegova supruga Silvija koja je svojim izgledom sve oduševila.

Brozović je nakon osam godina napustio Inter i nije prešao u Barcelonu kako se prvobitno očekivalo, te je na kraju odlučio da ide u Saudijsku Arabiju i potpiše za Al Nassr.

Hrvatski veznjak je uspješno prošao ljekarske preglede, a zatim je potpisao trogodišnji ugovor s Al Nassrom od kojeg bi Brozović trebao da inkasira čak 100 miliona eura što je ponuda koja se jednostavno nije mogla odbiti.

Brozović se još uvijek nalazi na ljetnom odmoru s porodicom, te će se uskoro priključiti pripremama svog novog tima pred iduću sezonu.

Svakodnevno hrvatski reprezentativac objavi nekoliko fotografija i storyja na Instagramu i pokazuje kako uživa na odmoru i puni baterije za nove izazove, ali neočekivano se u centru pažnje našla njegova supruga Silvija.

Oglasi

Silvija i Marcelo već su godinama zajedno i imaji dvoje djece, a transfer u Al Nassr proslavili su ljetovanjem u Hrvatskoj gdje uživaju na Jadranu.

Brozović je objavio danas fotografiju sa suprugom, a mnogi su komentarisali i pohvalili njen nevjerovatan izgled. Iako ima dvoje djece mora se priznati da Silvija izgleda sjajno, te redovnim treningom se brine za svoje tijelo.

Čini se da je Silvija stala rame uz rame s Amrom Džekom koja također oduševljava svojim izgledom s obzirom da se supruga našeg najboljeg fudbalera čak pet puta porađala.

I Silvija je objavila nekoliko fotografija s jahte, a mnogi su upravo najviše hvalili njen zaista sjajan izgled.

Inače, Marcelo i Silvija imaju kćerku Auroru i sina Rafaela.

Top Komentari

user1659566597
Amra je bolja....logicno
1 1
Benz
Ali kakve veze imaji Dzeko i Brozovic?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti