Zvijezda Manchester Uniteda slupala zvijer od milion i po KM, sada ga prodaje - Dobio je 100 ponuda!
Marcus Rashford slupao automobil, pa ga stavio na prodaju.

Rashford slupao automobil

Zvijezda Manchester Uniteda slupala zvijer od milion i po KM, sada ga prodaje - Dobio je 100 ponuda!

Eldar Ganibegović

Brojni su primjeri da slavni sportisti učestvuju u saobraćajnim nesrećama. Takav slučaj je i s engleskom zvijezdom, Marcusom Rashfordom.

Marcus Rashford je opet u centru pažnje. Razbolio se, a razlog toga je što je proveo dvije noći u noćnom klubu u Belfastu.

Odmah nakon što su čelnici Crvenih đavola saznali istinu, Englezi su objavili da je napadač kažnjen sa 650.000 funti. Ekvivalent je to pola njegove mjesečne plate. 

Dobijena kazna bila je drugi "udarac" koji fudbaler dobija u roku od šest mjeseci. U septembru 2023. godine Rashford je imao saobraćajnu nesreću, iako je ograničenje brzine bilo više od 50 km/h u tom području.

Fudbaler je vozio Rolls Royce Wraith procijenjen na više od 800.000 eura odnosno oko milion i po KM, a on je teško oštećen na lijevoj strani nakon udara.

Sada je zvijezda Premier lige odlučila da svoju "zvijer" proda po sniženoj cijeni. Kako piše Daily Mail, automobil je stavljen na aukciju, a do sada je za automobil dato čak 100 ponuda. Najveća od njih je oko 180.000 eura.

Oglasi

Nakon nesreće u septembru, Rashford je sebi kupio Mercedes-Benz Vito Maybach koji je koštao više od 200.000 eura. Pored kožnih presvlaka i drvenih umetaka, Rashfordov kombi je u potpunosti opcionalan, a ogromna plazma, frižider skriven u naslonu za ruke ili zvjezdani plafon samo su neke od karakteristika.

Marcus Rashford neće na EURO?

Rashford osjeća posljedice svog ponašanja. Neposredno nakon žrijeba UEFA Lige nacija, Gareth Southgate, selektor Engleske, je suptilnom porukom upozorio napadača da rizikuje da se ne nađe na spisku. 

"Pet sedmica nas dijeli od odabira tima za EURO. Toliko toga se dešava sa igračima između novembra i marta, a mi sjedimo i posmatramo sve na terenu i van njega", rekao je Southgate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi