Konobarica ispričala detalje burne noći: "Pozvao me da izađem s njim, a tamo dvije žene..."

Rashford je ovaj put pretjerao

Konobarica ispričala detalje burne noći: "Pozvao me da izađem s njim, a tamo dvije žene..."

Edmir Škorić

Engleski napadač Manchester Uniteda, Marcus Rashford (26), ponovo je u centru pažnje zbog svog nedoličnog ponašanja.

Rashford je dvije noći boravio u Belfastu u noćnom klubu. Pila se tekila i kokteli, a na kraju nije mogao doći do hotelske sobe. Oko 3 ujutro je smješten u krevet, samo nekoliko sati prije treninga Manchester Uniteda.

Sarah Adair, 30-godišnja konobarica, ispričala je kako je fudbaleru poslužila ručak prije nego što ju je pozvao s njom na zabavu.

Tvrdila je da su tada imali "čudan" noćni izlazak koji je završio tako što ga je ona morala staviti u krevet nakon što je pijan ispustio ogromne hrpe novca na pod.

"Ne čudi me što je sljedeći dan propustio trening s obzirom na to koliko je kasno otišao u krevet i koliko je popio. Mora da je znao da neće biti u nikakvom stanju da igra fudbal", ispričala je Sarah, mama jednog djeteta.

Oglasi

Ona je radila smjenu u hotelskom baru u četvrtak kada je Rashford ušao sa dva člana osiguranja i zatražio diskretan stol za VIP zabavu "visokog profila".

Isprva je Sarah mislila da bi to mogao biti slavni glumac poput Jamesa Nesbitta ili Jamieja Dornana jer je grad rasadnik za snimanje filmova. Kad je Rashford ušao, nije ga prepoznala i shvatila je da je fudbaler tek kad joj je njen menadžer rekao da igra za Manchester United.

"Bio je s dva muškarca i dvije žene. Jedna je očito bila prijateljica, a druga je bila Francuskinja i vrlo lijepa".

“Činilo se da je s Marcusom zbog toga kako su komunicirali. Ona mu je dodirivala koljeno, a on njenu ruku, no iz razgovora se vidjelo da se ne poznaju toliko dobro. Bilo je kao da ju je tek upoznao.”

Oglasi

Prije nego što je otišao, Rashford je upitao Sarah zna li za noćne klubove koji bi ostali otvoreni kasnije od uobičajenog vremena zatvaranja u 3 ujutro ako im plati dovoljno gotovine.

"To mi je jasno dalo do znanja da je on već odlučio da neće ići na trening u petak. Nije planirao ići kući te noći".

Sarah je završila smjenu ranije u 17 sati i otišla kući prije nego što se vratila u centar grada oko 19 sati. Poslala je poruku Rashfordovom čuvaru kako je bilo dogovoreno, ali je ostala sjediti sama u baru gotovo tri sata prije nego što se Mercedesov kombi zaustavio u 21:40.

Zamolili su je da preda svoj telefon i ne otkrije s kim je i kamo ide, iako je to smjela reći mami. Taksi je odveo Sarah do restorana Villa Italia gdje je bio Rashford sa svojom pratnjom i još dvije lokalne žene koje su također bile pozvane van.

Oglasi

Sarah je rekla da je Rashford rezervisao gornji sprat i donio vlastiti Bluetooth zvučnik kako bi mogao puštati svoju omiljenu rap muziku. Na stolu je imao i dva identična iPhonea.

Rekla je da je Rashford donio i svoju bocu tekile. Sarah se prisjetila: “Privukla sam stolicu i sjela pokraj njega i svi smo čavrljali. Marcus je bio samouvjeren, ali se činio i pomalo stidljivim. Kao da zapravo ne zna ko je. Odaje vibru i misli: 'Ja sam fudbaler, imam hrpu novca i mogu raditi što god želim'. Prijatelji su se prema njemu odnosili kao prema bogu.”

Kad je jedna od djevojaka spomenula noćni klub Thompson's Garage kao mjesto koje treba posjetiti, Rashford je pitao misle li da će mu DJ dopustiti da pušta vlastitu muziku. Nakon što je večera završila, grupa se podijelila na djevojke i mladiće te su u odvojenim automobilima otputovali do Thompsona, gdje su svi snimili trenutak dolaska Rashforda.

Grupa se zatim uputila u privatni prostor zvan The Attic i naručila još pića. Kasnije se priča da su se Rashford i Francuskinja posvađali nakon što ga je ona optužila da je poljubio drugu ženu.

Oglasi

Sarah je za The Sun rekla: "Rekla mi je: 'Tako sam ljuta jer on misli da može raditi što hoće'." Zabava je trajala sve dok Marcusovi zaštitari nisu shvatili da je prepio. Vratili su ga u luksuzni hotel u kojem je odsjeo, ali...

“Bio je toliko pijan u tom trenutku da je podigao vlastitu torbu i ispustio je i sav novac je ispao. Sve su to bile novčanice od 20 funti i veliki svežnjevi toga. Računam da je bilo između 8.000 i 10.000 funti gotovine. Onda padne natrag u zid i ja ga moram nekako podići i staviti na krevet. Bio je potpuno odjeven i pretpostavljam da se samo tako onesvijestio. Nije čak ni ušao ispod pokrivača".

Jedan od Rashfordovih prijatelja rekao je Sarah da može spavati u drugoj sobi, što je ona i učinila, probudivši se u 9.30 ujutro. Zatim je poslala poruku njegovu čuvaru i pitala ga u koliko sati treba ići.

Jučer su se Rashford i njegov agent brat Dwaine sastali s menadžerom Erikom ten Hagom i Unitedovim direktorom Johnom Murtoughom radi razgovora o ovoj situaciji.

Ogorčeni navijači čak su pozivali na prodaju Rashforda jer ruši imidž kluba i odavno nije ono što je nekad bio. Ove sezone Rashford je odigrao 26 utakmica i postigao četiri gola uz šest asistencija. Iako je cijelu karijeru u Manchesteru, polako postaje persona non grata i ne tako omiljen kao nekada, a sve zbog ponašanja izvan terena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Garonja mawii kockaste glave :)
0 0
TurgutBayraktar
Cuj visoki profil hebeni fudbaker
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi