Dosadilo mu biti fin: Sitni sati, najveća dobričina fudbalu i prijateljica noći u "paklenoj akciji"

Prekinuo zaruke

Dosadilo mu biti fin: Sitni sati, najveća dobričina fudbalu i prijateljica noći u "paklenoj akciji"

Admin Čaušević

Fudblaer poznat kao najveći dobrotvor u svijetu fudbala je započeo novu avanturu u svom ljubavnom životu. Prekinuo je zaruke te se okrenulo ludim noćnim provodima.

Engleski fudbalski reprezentaivac Marcus Rashford razišao se od zaručnice s kojom je bio još iz djenjstva. Napadač Manchester Uniteda (25) zaručio se s Luciom Loi u maju prošle godine.

Neimenovani izvor za The Sun je potvrdio raskid: "Nije ništa komplikovano. Sve je išalo svojim tokom i na kraju su ostavli vrlo bliski prijatelji."

Nakon završene sezone Rashord je otputovao u Miami gdje se zabavljao s djevojkama u noćnom izlasku od kojih je jednu odveo u svoj hotel u pet ujutro.

Djevojka s kojom je završio Rashford

Sjajni napadač je ranije viđen kako razgovara sa ženama u bikiniju pored hotelskog bazena, a koristio je ekskluzivnu kabinu s uslugom od pet zvjezdica.

Oglasi

Neki od britanskih turista su ispričali da je razgovarao sa djevojkama dok su im dostavljane boce šampanjca i hrane.

Rashoford je otišao u Miamiju jer su izvori potvrdili da je prekinuo vezu sa zaručnicom. Luciom i to prije dva mjeseca.

Fudbaler Manchester Uniteda je raskinuo zaruke sa Luciom

Ovaj 25-godišnjak je odletio na Floridu dan nakon poraza Manchester Uniteda od 2:1 u finalu FA kupa od Man Cityja prošle subote.

"Lijepe su djevojke hrlile Marcusu u hotel", kazao je jedan od izvora nakon što se Rashford zabavljao u jednom ekskluzivnom noćnom klubu.

Kasnije, oko 5 ujutro, vratio se u hotel sam s jednom od djevojaka, dok je uz njega bio i njegov tjelohranitelj.

Marcus i Lucia objavili su zaruke prošle godine, a slikani su na zajedničkom odmoru prije tri mjeseca, ali jasno je da je nešto puklo između njih dvoje.

Rashford je prošle sezone za United u svim takmičenjima postigao 30 golova. Lucija mu je prošlih godina bila ogromna podrška i pratila ga je na svim velikim utakmicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi