Brzo razotkrivena djevojka koju je Rashford u 5 ujutro vodio u krevet - ima neobično 'zanimanje'

Novi par na pomolu?

Brzo razotkrivena djevojka koju je Rashford u 5 ujutro vodio u krevet - ima neobično 'zanimanje'

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac Marcus Rashford (25) nedavno se razišao od zaručnice s kojom je bio još od djetinjstva, a čini se da ju je vrlo brzo zaboravio, pošto se neku noć dobro zabavljao u Miamiju u društvu nove djevojke.

25-godišnji napadač Manchester Uniteda prošle godine se zaručio sa Luciom Loi, ali godinu dana kasnije u ranim jutarnjim satima u Miamiju viđen je s novom djevojkom.

Nakon završene sezone Rashord je otputovao u Miami gdje se zabavljao s djevojkama u noćnom izlasku od kojih je jednu odveo u svoj hotel u pet ujutro, čemu svjedoče fotografije objavljene u engleskoj štampi.

Slike su procurile u javnost, a britanski mediji sada su donijeli uvid o djevojci koju je Rashford "pokupio" i s kojom je završio u hotelu. Par je snimljen u pet ujutro, a djevojka sa fotografija se zove Courtney Caldwell.

Courtney Caldwell je predavačica na "Big Body Univerzitetu". Ona svojim 'klijentima' nastoji pomoći da online putem, kroz planove i razne programe vježbi i ishrane, dobiju "stražnjicu poput one kakvu ima Kim Kardashian".

Oglasi

"Courtney nije samo lijepa, ona je poslovno nastrojena i nevjerovatno pametna", rekao je izvor blizak djevojci za The Sun.

“Marcus je imao dovoljno sreće da provodi vrijeme s njom. Ona je stvarno nešto posebno", rečeno je.

Courtney ima ogroman broj pratitelja na društvenim mrežama, s 516.000 pratitelja na TikToku i još 117.000 na Instagramu.

Courtney Caldwell je nova djevojka engleskog napadača?

Čini se da bi ova djevojka mogla da bude 'ona prava' kada je u pitanju Rashford, koji je iznenada prekinuo zaruke sa djevojkom s kojom je bio praktično cijeli život.

Oglasi

"Marcus i Lucia nisu zajedno nekoliko mjeseci. Nije ništa komplikovano, veza je išla svojim tokom i ostali su jako dobri prijatelji i jako se međusobno poštuju", rekao je jedan od igračevih poznanika za MailOnline.

Prije godinu dana Marcus Rashford je zaručio dugogodišnju djevojku Luciju Loi

Rashford je bivšu zaručnicu zaprosio na odmoru prošle godine u Kaliforniji nakon što su bili u vezi od 15. godine kada su bili učenici škole Ashton on Mersey u Manchesteru.

Njih dvoje bili su dugo zajedno, nakrakto su prekinuli tokom perioda koronavirusa, ali su se opet spojili, pale su i zaruke, no iz nekog razloga ljubav je prestala, a Marcus se brzo okrenuo drugim djevojkama.

Courtney Caldwell djeluje kao osoba koja je uspjela da mu povrati vjeru u ljubav, ali pitanje je hoće li iz svega toga izaći nešto posebno ili će "učiteljica" biti samo privremeno rješenje za slavnog engleskog napadača.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
E kakva su vremena dosla, da se pamet mjeri brojem pratilaca na drustvenim mrezama.
1 0
Becir1
Bagra
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi