Šta će reći Livaja? Supruga Iris opet u žiži, prošli put Grčka, sada najava nečeg velikog i to sa...
Foto: Cropix

Iris se oglasila na društvenim mrežama

Šta će reći Livaja? Supruga Iris opet u žiži, prošli put Grčka, sada najava nečeg velikog i to sa...

Admin Čaušević

Supruga Marka Livaje, Iris Livaja, je mnogim zagolicala maštu novom objavom na društvenim mrežema. Najavila je velike planove i privukla ogromnu pažnju hrvatske javnosti. 

Protekli period Hajduk su zadesile brojne promjene, tako je prije svega stiglo novog rukovodstvo na čelu sa Ivanom Bilićem koji je naslijedio Lukšu Jakobušića, u očima mnogih navijača Splićana omiljenog predsjednika.

Jakobušić nakon otkaza na Poljudu neko vrijeme nije bilo u hrvatskim medijima, a sada ga je u centar pažnje vratila supruga Marka Livaje, Iris.

Iris Livaja najavila poslovne poduhvate sa Lukšom Jakobušićem

Naime, ona je objavila fotografiju sa biznismenom rođenim u Dubrovniku uz poruku: "Puni posla. Jedna kava puna planova. Moj predsjednik."

Jasno je da Livajina ljepša polovina i dosadašnji čelnik hrvatskog velikana spremaju ozbiljne poslovne poduhvate u narednom periodu.

Inače, plavokosa Splićanka je i sredinom marta na sebe skrenula pažnju nakon što je objavila fotogafiju sa provoda u Grčkoj.

Oglasi

Tada su Marko Livaja i ona uživali u Atini na jednoj zabavi zajedno sa bh. fudbalerom Anelom Šabanadžovićem i njegovom partnericom, grčkom glumicom Argryo Gatou.

Bilo je to u danima kada je Hajduk izgubio od Lokomotive i tako najavio loše rezultate koji su uslijedili porazima od Dinama što je dovelo do oproštaja od titule.

Inače, poslovna saradanja porodice Livaja sa Jakobušićem nije iznenađenje pošto odlični napadač i dosadašnji predsjednik Hajduka od ranije imaju vrlo dobro odnose.

Jakobušić je u javnosti od "desetki" Splićana govorio isključivo pozitivno pa najava zajedničkih poslova ne dolazi kao iznenađenje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi