Hrvatska Diletta dobila škakljivo pitanje, kao da nije smjela reći "Marko Livaja", zna se i zašto

Valentina Miletić odgovarala na niz pitanja

Hrvatska Diletta dobila škakljivo pitanje, kao da nije smjela reći "Marko Livaja", zna se i zašto

Admin Čaušević

Valentina Miletić se posljednjih godina istakla kao jedna od poznatijih hrvatskih voditeljica te je na neki način postala dobro poznato lice na stadionima širom Hrvatske pošto obično izvještava sa derbi susreta SHNL-a.

Za potrebe podcasta Utakmicu po utakmicu, Miletić je odgovarala na škakljiva pitanja o akterima prvenstva Hrvatska, a na ono najškakljivije je odlučila iskoristiti joker i preskočiti odgovor.

Najzanimljivije pitanje se odnosilo na to ko je najzgodniji igrač HNL-a prema Miletić, a ona je odlučila da preskoči odgovor.

"Imam pravo na jedan skip. Skip", kazala je Valentina dok su mnogi pomislili da je mislila na Marka Livaju, ali to nije smjela izgovoriti.

Kao što je poznato bivša Kraljica Dalmacije je svojevremeno bila u ozbiljnoj vezi sa Livajom, zvijezdom Hajduka koji je u međuvremenu oženio dugogodišnju partnericu Iris Rajčić.

Kada je Livaja kao 17-godišnjak potpisao za Inter, Miletić je imala 21 godinu i otišli su zajedno živjeti u Italiju. Čak su jedno drugom posvetili i tetovaže, ali je ta veza pukla nakon tri godine.

U međuvremenu je Miletić bila sa još jednim poznatim hrvatskim sportistom. Ponovo je bila ulovila mlađeg i to čak šest godina. Bilo je to 2015. godine, a njen ulov u to vrijeme je bio teniser Borna Čorić.

Što se tiče samog upitnika, zanimljivi su bili odgovori na ostala pitanja. Posebno na ono kome bi Miletić povjerila svoje dijete na čuvanje.

"Može još jedan skip?", upitala je kroz osmijeh te nastavila: "Sandro Kulenović! Djeluje mi disciplinovano, ozbiljno odgovorno i Brodić je o njemu rekao da je najveći zabavljać u svlačionici i valjda zna sa djecom", rekla je Miletić.

Za najbolje sagovornike atraktivna plavuša je odabrala dvojicu trenera, Sergeja Jakirovića i Zorana Zekić, dok je najbolji mladi fudbaler prema njenom mišljenju Dinamovac Mate Baturina.

"Anthony Kalik. Nije potrebno objašnjenje", glasio je odgovor na pitanje kome bi Miletić povjerila organizaciju momačke ili djevojačke večeri.

Podsjećanja radi, u subotu se na Poljudi igra vječiti derbi hrvatskog fudbala između Hajduka i Dinama, a sa splitskog hrama fudbala bi trebala izvještavati upravo Miletić.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Kakav je ovo muskarac?
2 1
snupi
Kakva Dileta majko moja. Ova ni u svojoj zgradi nije najljepša. Srednja žalost.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi