Djevojka Greenwoodu saopštila vijest koja bi zaledila svakog 21-godišnjaka, ali ne i njega

Sve je dobro podnio

Djevojka Greenwoodu saopštila vijest koja bi zaledila svakog 21-godišnjaka, ali ne i njega

Admin Čaušević

Mason Greenwood(21) posljednjih godinu prolazi kroz pravi pakao pošto je jedno vrijeme bio i iza rešetaka zbog optužbi za silovanje, a još uvijek se nije vratio igranju fudbala.

Britanski tabloidi detaljno prate Greenwoodov život, a subutu su donijeli novu vijest koja će bivšem reprezentativcu Engleske na neki način promijeniti i život.

Naime, suspednovani fudbaler je saznao da mu je partnerica Harriet Robinson trudna te će tako po prvi put postati otac.

Fudbalerova porodica je upoznata sa detaljima, a prve informcije govore da je Greenwood lijepo podnio vijest i da sese "veseli" dolasku ljeta.

Greenwood je uhapšenu u januaru prošle godine nakon što je jedna žena objavila tvrdnje na društvenim mrežama. Prije tri sedmice oslobođen je svih prekršaja.

Oglasi

Međuti, Manchester Uniteda ga i dalje drži pod suspenzijom. Za to vrijeme uredno prima sedmičnu platu od 75.000 sedmično. Ugovor mu traje do 2025. godine.

Napadač se želi što prije vratiti u prvi tim United, međutim neke fudbalerke ženskog tima, dok je udruženje navijačica jasno poručilo da ga ne žele više nikad vidjeti na Old Traffordu.

Inače, sadašnja Greenwoodova partnerica je svojevremeno optužila fudbalera za nasilničko ponašanje te je pokazala i modrice.

Bez obzira na njihovu pravnu borbu, ovaj par se pomirio, počeo je da živi zajedno i nekoliko puta je viđen u javnosti zajedno.

Greenwood je za Manchester United skupio 129 nastupa te postigao 35 golova. Prije samog odlaska u zatvor smatran je jednim od najtalentovanijih engelskih fudbalera.

U januaru 2022. godine je optužen za silovanje poslije čega su brojni sponzori raskinuli ugovore s njim. Uslijedio je i odlazak u zatvor, a početkom februara ove godine je oslobođen.

Top Komentari

NKZ1922
Zena mu trudna, a on se veseli dolasku ljeta :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi