Danijelu kao da je sam Bog poslao u naručje najtužnijeg fudbalera ikad: "Nisam ni znala ko je on..."
Švedska manekenka prekinula je petogodišnju vezu, a onda iznenada upoznala slavnog Argentinca

Daniela ga je "oživila"

Danijelu kao da je sam Bog poslao u naručje najtužnijeg fudbalera ikad: "Nisam ni znala ko je on..."

Edmir Škorić

Ne postoji fudbaler koji je više patio u ljubavi od Argentinca, bivšeg igrača Barcelone, kome je saigrač ukrao ženu, ali svemu dođe kraj, pa i njegovoj patnji.

Maxi Lopez bio je sretan čovjek, oženjen Wandom Narom, imali su zajedničku djecu. No, Wandu je kasnije "pokupio" Mauro Icardi, prijatelj i saigrač Lopeza. Vjerovatno ne trebate detalje, a teško je i zamisliti kako se čovjek tada osjećao.

Njih dvoje zajedno imaju troje djece, te ih to još uvijek obavezuje da budu u kontaktu i da sarađuju. Raskinuli su 2013. godine, odnosno razveli se, a onda je otišla s Icardijem.

Međutim, nesretni Maxi postao je jako sretan čovjek. Njega je "otkrila" Daniela Christiansson, s kojom je u vezi još uvijek. Švedska manekenka sada govori otvoreno o njihovoj ljubavnoj priči.

Upoznali su se prije devet godina u jednom restoranu u Milanu i bila je to ljubav na prvi pogled, između ostalog i na Valentinovo. Ljubav koja traje gtoovo cijelu deceniju donijela im je i kćer.

Oglasi

"Taj dan ujutro posvađala sam se s prethodnim dečkom, znam da zvuči jako loše, ali tako je. To jutro je htio doći da me vidi, ali ja sam mu rekla ne, ne želim. Bila sam iskrena, jer sam mu rekla da ga više ne volim, da mi treba pauza nakon pet godina. Pa sam te večeri rekla prijateljima da moram izaći jer moram razbistriti glavu", kazala je Daniela.

Onda je ispričala o danu kada je srela Maxija Lopeza u kojeg se brzo zaljubila.

"Sjećam se da su me upoznali s onim plavokosim dječakom s irokezom, nisam ni znala ko je on... Tad nisam znala ništa o fudbalu, znala sam samo za Davida Beckhama. Pa ništa, nisam obraćala pažnju na njega, rekao mi je kasnije da je kad me vidio da dolazim tog dana imao reakciju i rekao 'to je ona, moja budućnost'. Htio me odmah upoznati".

Oglasi

Daniela ističe da je važan komprompis, povjerenje, da treba vremena da se nešto izgradi.

"Imali smo mnogo rasprava i pomirenja prije nego što smo postigli ovu ravnotežu. Svi dolazimo iz različitih sredina, pa je ponekad objašnjenje ključno, jer se nesporazumi prelako događaju zbog loše komunikacije. A ponekad jednostavno morate učiniti svoj dio i prilagoditi se potrebama ili željama drugoga, ako nisu u suprotnosti s vama i vašim vrijednostima.

Niko nije savršen, ne zaboravite to. Ponekad bih predložila da date prostora i vremena, ako je potrebno. Ali nikada ne zaboravite ljubav i nastavite raditi stvari zajedno i zabavljajte se. To je uvijek bila vrlo važna stvar koju nastavljamo raditi u našem odnosu", zaključila je Šveđanka.

Tako je ova plavokosa ljepotica bila mirna luka za uznemirenog bivšeg fudbalera kojem su u jednom trenutku sve lađe bile potonule, ali ljubav se ponovo rodila i on zbog nje danas više ne pati za Wandom niti se sjeća onih teških dana iz prošlosti, kada mu je zajedno s prijateljem i saigračem Maurom Icardijem zabila nož u leđa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi