Doktorica za ispijanje na eks: Ni ogromni debeljuca nije imao šanse protiv prsate plavuše

Megan se ponovo pojavila

Doktorica za ispijanje na eks: Ni ogromni debeljuca nije imao šanse protiv prsate plavuše

Midhat Šljivak

Amerikanka Megan Lucky skrenula je pažnju cijelog svijeta nakon što se u protekle dvije godine pojavljivala na US Openu, gdje bi potom eksirala pivo kada bi primijetila da je kamera snima. Ove godine je dobila zabranu dolaska na turnir, pa je odlučila da svoj ritual nastavi na utakmicama američkog fudbala.

Megan Lucky više nije poželjna na US Openu. Famozna Amerikanka koja je u centar pažnje sportske javnosti došla zbog bujnog poprsja i mogućnosti da eksira pivo, dobila je zabranu ulaska na turnir u New Yorku.

To joj je veoma teško palo jer nikakvi razlozi joj nisu saopšteni. Jednostavno nije mogla ući na tribine.

"Šta god bio razlog, glavni šef me nije želio na velikom ekranu ove godine. Ne znam zašto, nisu mi rekli. Ipak, znam da univerzum ima plan za mene. Možda ću pokušati u drugom sportu i prenijeti tamo svu svoju energiju. Ovo nije kraj, ovo je početak nove ere", rekla je nedavno Lucky.

Tako je i bilo. Megan je odlučila otići na NFL tribine i očekivano, privukla je pažnju kamera u jednom trenutku i to je maksimalno iskoristila.

Oglasi

Prisustvovala je na utakmici New York Jetsa i Buffalo Billsa. Sjedila je pored debeljuce i izazvala ga je na takmičenje u brzom ispijanju piva.

Ni tako ogroman čovjek nije imao puno šanse. Bio je blizu, ali je Megan uspjela da ispije pivo brže od njega i dobila je ovacije.

"Zaista ste mislili da ću vas iznevjeriti ove godine? PS. Pivo je ovdje veće, OK?", napisala je ona.

S obzirom na to da se radi o djevojci koja voli biti u centru paženje, vjerovatno ćemo je vidjeti i na dosta drugih sportskih događaja u Velikoj jabuci. Pitanje je samo koliko je daleko spremna ići.

Megan je jedna u nizu djevojaka koje žele postati popularne i zaraditi laganu lovu bez puno muke i kako krenuti u taj svijet već pokazivanjem određenih kvaliteta.

Oglasi