Meridian – najveće kvote na planeti za EURO 2020: DANSKA 2.35, ENGLESKA 2.30! Uživo igra!

Kladionica Meridian je apsolutni rekorder najvećih kvota na planeti za Evropsko prvenstvo!

Meridian – najveće kvote na planeti za EURO 2020: DANSKA 2.35, ENGLESKA 2.30! Uživo igra!

Sponzorski tekst

Meridian kladionica je sa kvotama za Evropsko prvenstvo pružila svojim igračima apsolutni luksuz!

Nakon utakmica koje smo juče gledali, danas ništa osim prave goleade ne dolazi u obzir!

Češka – Danska od 18h i Ukrajina - Engleska od 21h!

Ako želiš da igraš bez rizika, sve što treba da uradiš jeste da pročitaš sljedeću rečenicu! 10 KM za besplatno sportsko klađenje i 30O besplatnih spinova je spremno ukoliko klikneš na ovaj link!

ČEŠKA – DANSKA

Obje ove reprezentacije su prava iznenađenja prvenstva. Česi su u polufinalu savladali Holandiju sa rezultatom od 2:0 i tako pobjedili sve omjere. Patrik Schick se sa četiri dosadašnja gola, nametnuo u konkurenciji za najboljeg strijelca prvenstva, ali ipak Dance na ovom prvenstvu nosi neki drugačiji duh. Nakon nemilog događaja, sa jednim od najomiljenijih igrača Danske, C. Eriksenom, ekipa je igrala pomalo zbunjeno protiv Finske i Belgije, ali utakmicu sa Rusijom, dokazali su šta umiju. Razbili su Rusiju sa 4:1, a zatim u osminu finala ponovo zabijaju četiri gola nemoćnom Velsu. Ukoliko pobjede, a sigurno su glavni favoriti, idu u polufinalni meč sa boljim iz duela Ukrajina – Engleska.

Sigurno prava odluka je igrati najveću kvotu na planeti za pobjedu Danske 2.35!

UKRAJINA – ENGLESKA

Ukrajina se kao trećeplasirana ekipa grupe, plasirala u osminu finala, gdje su neočekivano bili bolji od reprezentacije Švedske. Nakon prvog poluvremena i rezultata 1:1, isti rezultat je bio sve do fenomenalnog gola Dovbyk-a u 121. minutu. Engleska je mnogo sigurnije obezbjedila plasman u četrtinu finala. Savladili su Njemačku rezultatom 2:0. Sterling je ponovo zabio gol, ali ono što sigurno raduje fanove Engleske jeste da je proradio i H. Kane. Od 21h, Englezi su sigurno apsolutni favoriti na „Olimpico“ stadionu u Rimu.

BetBuilder: Pobjeda Engleske i gol Harry Kane-a – 2.30!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku Meridian nudi najveće kvote na planeti za EURO 2020!

Top Komentari

Jadranko
Zanimljive utakmice svakako cu odigrati
1 0
GojkoMoksikanac
Utakmice sve zanimljivije i napetije , pored ovoliko iznenadjenja dosad tesko je pogoditi ko ide dalje. Igram na golove svakako. Čak mi je privlačna gg u oba poluvremena ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.