Pored prsate bombe su se svi pogubili - Osim Mikea Tysona!

Iron Mike uspio izdržati

Pored prsate bombe su se svi pogubili - Osim Mikea Tysona!

Midhat Šljivak

Atraktivna Kolumbijka Francia James (33) često je u društvu velikih sportskih zvijezda, naročito onih iz borilačkog sporta. Kada se sretne s njima voli da im stane na crtu, a zbog njenog izgleda svi se jednostavno izgube. Svi osim Mikea Tysona.

Francia James privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi. Ova 33-godišnjakinja je Instagram model i influencerica iz Kolumbije, no već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naravno, poslovne mogućnosti u SAD mnogo su veće nego u njenoj rodnoj zemlji i ona je uspjela ostvariti takozvani američki san.

Često je ova prsata ljepotica u društvu velikih faca. Među njima su i sportisti, a izgleda da ona naročito voli borilačke sportove i sučeljavanja s velikim zvijezdama.

Bomba iz Kolumbije voli sučeljavanje oči u oči s borcima. Mnogo je onih koji se poprilično izgube pored nje, ali ne i Mike Tyson.

Oglasi

Izdržao je Iron Mike ovo opako sučeljavanje. Kroz smijeh je uspio da odoli Franciji koja je koristila svoje atribute da omete nekad najboljeg boksera svijeta.

Nije legendarni bokser nikada imao ovakvo sučeljavanje. Definitivno mu ono nije smetalo, a Francia je još jednom pokazala svoje ogromne atribute.

Kolumbijska ljepotica odavno privlači veliku pažnju na društvenim mrežama. Fotografije koje objavljuju često znaju ostaviti bez daha i muškarcima definitivno nije lako gledati ono što prikazuje.

Ova 33-godišnjakinja je veoma popularna u Sjedinjenim Američkim Državama i Južnoj Americi, a na Instagramu je prati 11.8 miliona ljudi.

Sigurno je da će ova cifra još dosta rasti jer dosta je onih koji vole vidjeti djevojke poput nje.