Milevsky: Sve sam milione spiskao

Poznati Ukrajinac priznao

Milevsky: Sve sam milione spiskao

Proslavljeni ukrajinski fudbaler Artem Milevsky, koji je prije nekoliko sezona nosio dres splitskog Hajduka, dao je vrlo zanimljivu izjavu u kojoj je priznao da je potrošio gotovo sav novac zarađen u karijeri.

Milevsky je za kijevski Dynamo nastupao punih 11 godina, a upravo je u tom periodu podebljao svoj novčani fond, koji je trenutno siromašan za njegove uslove.

"U Dynamu sam zarađivao dva miliona eura po sezoni, a od svega toga ostao mi je samo jedan milion. Sve ostalo sam spiskao", iskreno je poručio Milevsky, koji je potom dodao:

"Na četiri automobila sam potrošio pola miliona, a nijedan od njih više nije u životu. Ne žalim ni za čim što sam uradio u životu, mada mi je karijera ipak mogla biti i malo bolja".

Artem Milevsky je za reprezentaciju Ukrajine nastupao na 50 utakmica i postigao je osam pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije