Poljud je jučer "gorio" na derbiju, no zbog dekoltea hrvatske novinarke na minut kao da je sve stalo

Mirta Šurjak u centru pažnje

Poljud je jučer "gorio" na derbiju, no zbog dekoltea hrvatske novinarke na minut kao da je sve stalo

Endin Čaušević

Hajduk je jučer na prepunom Poljudu pobijedio Dinamo sa 1:0 u najvećem hrvatskom derbiju, a atmosferi na stadionu u Splitu će se još dugo pričati. No, hrvatska novinarka Mirta Šurjak uspjela je napraviti "pometnju" barem na minuti kada je mnogim muškarcima zastao dah zbog njenog bujnog dekoltea.

Poljud je jučer bio ispunjen do posljednjeg mjesta u najvećem hrvatskom derbiju, a navijači Hajduka napravili su spektakularnu atmosferu koja je oduševila fudbalsku javnost širom Evrope, alii svijeta.

Hajduk je na kraju na krilima nevjerovatne podrške uspio da dođe do pobjede i velika tri boda koja su vratila splitski klub na sami vrh tabele prvenstva u Hrvatskoj.

Odlučujući trenutak jučerašnjeg derbija Hajduka i Dinama desio se u 59. minuti kada je Emir Sahiti zabio pogodak za 1:0 nakon kojeg je "eksplodirao" Poljud.

Oglasi

Atmosfera na Poljudu je svih 90 minuta bila zaista nestvarna, no na trenutak je sve stalo, a razlog je bila hrvatska novinarka Mirta Šurjak.

Ona je bila u novinarskoj loži na jučerašnjem meču, a njen izazovni dekolte ponovo se našao u centru pažnje.

Objavila je nekoliko fotografija koje su pokazale zbog čega je muškarcima jučer na Poljudu zastao dah kada su vidjeli Mirtu.

Mirta svojim izazovnim izgledom već godinama plijeni pažnju u Hrvatskoj, alii širom regiona, te je redovno viđamo na utakmicama Hajduka za koji navija od malih nogu.

Oglasi

Prelijepa hrvatska novinarka inače radi za HRT, ali pored toga i za Hajduk TV zbog čega ne propušta utakmice splitskog kluba, a tako je bilo i na jučerašnjem velikom derbiju.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Hajduk se vratio na prvo mjesto na tabeli i ima 21 bod, dok je Rijeka drugoplasirana s dva boda manje, te upravo u idućem kolu ova dva kluba igraju jadranski derbi na Rujevici. Dinamo je treći na tabeli sa 16 bodova na svom kontu i utakmicom manjom odnosu na Hajduk i Rijeku.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Ovo sve fine neke dame
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi