Mlađe je slađe: Djevojka tražila sliku s Floydom, ali je slavni bokser otišao malo dalje

Završili zajedno?

Mlađe je slađe: Djevojka tražila sliku s Floydom, ali je slavni bokser otišao malo dalje

E. Škorić

Slavni bokser Floyd Mayweather počeo je da se viđa s argentinskom plesačicom.

Yasmi Mendeguia ima 20 godina manje od slavnog Mayweathera, koji je očito pao na njenu ljepotu.

Nedavno se Floyd privatnim avionom zaputio u Las Vegas u jedan striptiz klub, a srce mu je zarobila mlada plesačica iz Argentine.

On ju je, prema izvještajima, sreo u jednom trgovačkom centru i odmah odlijepio. Lijepa Argentinka tražila je zajedničku fotografiju s 42-godišnjim bokserom, a ovaj je to iskoristio da je pita za broj telefona. Tako je počela njihova romansa.

"Bila sam u prodavnici sa prijateljima, a kada sam ga vidjela i upitala za sliku, tu je bio njegov tjelohranitelj. Ipak, dozvolio je da mu priđem, pa smo se uslikali. Ostao je pričati s nama kako je došao u Meksiko da se zabavlja. Izgledao je jako cool i čak me zamolio za kontakt. Volim takve tipove", kazala je 22-godišnja Yasmi.

Mendeguia je 2016. godine bila u španskom Big Brotheru, a sada radi kao model, glumica i plesačica u Meksiku.

Top Komentari

niko nikovic
Njegove pare su joj bile na zadnjem mjestu, nije ni pomislila na njih
7 0
Adnanos
Ja mislio zato sto je crnac ali jbg nisam znao
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi