Mozzart kvota na PSŽ najveća na svijetu
Foto - EPA

Mozzart kvota na PSŽ najveća na svijetu

Midhat Šljivak

Pari Sen Žermen se plasirao u osminu finala Lige šampiona, ali želi sa tri boda da završi grupnu fazu i ima prednost domaćeg terena u revanšu prve nokaut faze. 

Na njegovu pobjedu Mozzart nudi kvotu od 1.17 koja je najveća na svijetu.

Skandal u utorak uveče na Parku prinčeva. Sve je počelo kada je četvrti sudija, Rumun Sebastijan Koltesku, uvrijedio napadača Bašakšehira Dembu Baa na rasnoj osnovi. To je razbjesnilo fudbalere obje ekipe, koji su se okomili na arbitra optužujući ga za razisam

Najprije su fudbaleri sastava iz Istanbula napustili teren, a onda su se sa njima solidarisali i fudbaleri domaće ekipe. Ovaj meč nastaviće se danas (18.55). Susret će početi od 13. minuta, kada je meč prekinut. UEFA je saopštila da će biti promijenjen kompletan sudijski tim, za glavnog arbitra nastavka postavljen je Holanđanin Dani Makeli.

ZBIR GOLOVA U PRVOM POLUVREMENU NAJVIŠE 2 – KVOTA 1.26

Poslije pobjede RB Lajpciga nad Mančester Junajtedom sa 3:2, četa Tomasa Tuhela je obezbijedila plasman u osminu finala Lige šampiona, ali će vicešampion Evrope željeti pol-poziciju u Grupi H i prednost da revanš prve nokaut faze takmičenja igra na svom terenu (ako je tu uopšte prednost).

Gosti iz Istanbula su takođe rasterećeni, njima će ovo biti posljednji meč u Evropi za ovu sezonu. Ubjedljvo su posljednji sa samo tri boda. Njemački stručnjak na klupi Parižana Tuhel počeo je meč u utorak uveče sa najjačim snagama, sa tandemom Nejmar – Mbape u špicu.

PRVO POLUVRIJEME ĆE ZAVRŠITI NERIJEŠENO – KVOTA 3.00

U prvom meču ova dva tima krajem oktobra u Istanbulu, Pari Sen Žermen je pobedio Bašakšehir sa 2:0, a oba gola postigao je Italijan Mojze Ken. Parižani i dalje ne mogu da računaju na povređene Drakslera, Ikardija, Bernata i Sarabiju.

Pogledaj kompletnu Mozzart ponudu na večerašnji meč.