Želiš novi IPHONE 14? Onda je pravo je vrijeme za virtuale u Mozzartu!

Želiš novi IPHONE 14? Onda je pravo je vrijeme za virtuale u Mozzartu!

Sponzorski tekst

Nova šansa da osvojiš IPHONE 14 ili jednu od glavnih nagrada je pred tobom! 

Od ponedeljka 18. septembra do srijede 27. septembra odigraj Goleden Race virtuale u Mozzartu, plasiraj se u top 3 mjesta na rang listi i osvoji jednu od glavnih nagrada.

Već je dobro poznato da Mozzart takmičenja na virtualima nikad ne prođu sa samo tri glavne nagrade.

Tako da i ovaj put tokom 10 dnevnih etapa tri najbolja takmičara očekuju KEŠ nagrade i to:
1. mjesto – 60KM,
2. mjesto – 40KM,
3. mjesto – 25KM.

Rang lista dnevnih dobitnika biće ažurirana svakog dana, a za pobjednike u globalnoj etapi takmičenja spremne su fantastične nagrade:
1. mjesto – Iphone 14,
2. mjesto – Samsung pametni sat,
3. mjesto – Dron DJI Tello.

Ne propusti priliku da se ponoviš novim telefonom, uživaš u mnogobrojnim fukcijama Samung pametnog sata, pokreneš novi način zabave uz dron DJI Tello ili ipak dobro zaradiš uz dnevne dobitke. Svi detalji i pravilnik takmičenja čekaju te na Mozzart sajtu u sekciji PROMOCIJE!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti