Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bajern 1,26, Bešiktaš 2,15, Gent 1,88

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bajern 1,26, Bešiktaš 2,15, Gent 1,88

Midhat Šljivak

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

U četvrtak dobijamo svjetskog klupskog šampiona svijeta. Mozzart je za danas pripremio sjajnu ponudu. Na pomenute mečeve nigdje na svijetu nećete moći da nađete veće kvote.

Provjerite, stvarno je tako.

BAJERN – TIGRES (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,26

Bajern je prošle sezone uspio da osvoji pet trofeja – Ligu šampiona, Superkup Evrope, Bundesligu, Kup i Superkup Njemačke. Priliku da upotpuni vitrine u Minhenu imaće danas u Al Rajanu gdje se igra meč za svjetsku krunu. Rival šampionu Evrope je Tigres. Biće to obračun dvojice sjajnih golgetera, Roberta Levandovskog i Pjer Andre Žinjaka, iskusnog Francuza koji godina brani boje ovog meksičkog kluba. Tigres je u polufinalu bio bolji od prvaka Južne Amerike Palmeirasa, dok je Bajern slomio otpor egipatskog Al Ahlija. Bavarci su favoriti.

KONJA – BEŠIKTAŠ (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2,15

Ova dva tima su odigrala prvenstveni meč prije samo četiri dana i on je pripao Bešiktašu teže nego što se očekivalo – 1:0 pogotkom Francuza Valentija Rosijea u 81. minutu. Sada se sastaju u četvrtfinalu Kupa Turske. Konja je poslije poraza od Bešiktaša proteklog vikenda promijenila trenera. Umjesto dosadašnjeg kormilara Ismaila Kartala na klupi će sjedeti Ilhan Palut. Bešiktaš će za ovaj meč biti jači za oporavljenog Gokana Torea, a poslije obaveznog karantinu novi debi u crno-bijelom dresu mogao bi da ima i Dženk Tosun, zimsko pojačanje iz Evertona. On je upravo iz redova crno-bijelih otišao na Gudison, ali u jakoj konkurenciji Rišarlisona i Kalverta Luina nije mnogo igrao, pa je stigao na šestomjesečnu pozajmicu u Bešiktaš. Opširniju najavu meča Kupa Turske pročitajte OVDJE.

GENT – ŠARLROA (ČETVRTAK, 18.00), KEC 1,88

U osmini finala Kupa Belgije igraće Gent i Šarlroa. Gent je očajno počeo sezonu, ali se budi. Ne zna za poraz već šest utakmica. Gosti nisu poraženi već četiri meča u svim takmičenjima u Belgiji. Krajem novembra prošle godone ova dva tima su odigrali meč u Šarlroi u Župiler ligi, a Gent, vicešampion Belgije prošle godine, slavio je sa 1:0 pogotkom Bukarija.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije