Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSG 1,28, Manchester United 1,65, Dortmund 1,52!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSG 1,28, Manchester United 1,65, Dortmund 1,52!

Sponzorski tekst

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para, jedinice na PSG, Mancheste United i Dortmund u nacionalnim šampionatima.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

PSG - STRASBOUG (SUBOTA, 21.00), KEC 1,28

Troyes je pao u prvom kolu, a red je da PSG nastavi u istom ritmu i na svom Parku prinčeva. U goste Svecima stiže Strasboug, koji je prošlom kolu izgubio od Angersa na domaćem terenu. Parižani su u posljednja dva navrata ovoj ekipi davali po četiri gola, a kako je sila i ovog puta na strani sastava Mauricija Pochettina, zaista bi bila senzacija da se Strazbur izmigolji. Novajlija u taboru PSG-a Lionel Mesi nije u konkurenciji za meč jer dugo nije trenirao, ali i bez legendarnog asa na terenu Parižani su ogromni favoriti.

MANCHESTER UNITED - LEEDS (SUBOTA, 13.30), KEC 1,65

Nova kampanja Premier lige startovala je sinoć pobjedom Brentforda nad Arsenalom, a već danas se nastavlja interesantnim dvobojima. Jedan od njih igraće se na Old Traffordu, gdje Manchester Unitedu u goste dolazi Leeds. Crveni đavoli su se pojačali angažovanjem Jadona Sancha i Raphaela Varanea, mada francuski štoper neće moći na teren protiv Jorkširaca, baš kao i Rashford i Cavani. Leeds se uzda u svog prvog strijelca Patricka Bamforda i velikog Marcela Bielsu, koji je nedavno produžio ugovor za još jednu godinu. Mančesterski velikan je favorit, ali Leeds ne gubi bez ispaljenog metka.

DORTMUND - EINTRACHT (SUBOTA, 18.30), KEC 1,52

Novi kormilar Borusije iz Dortmunda Marko RoSe je ostavio odličan prvi utisak. Milioneri su u Kupu Njemačke rutinski eliminisali trećeligaša Wehen sa 3:0, što je bila savršena uvertira za start sezone u Bundesligi. Ne djeluje EINTRACHT poslije odlaska Adija Hitera kao opasna ekipa koja se prošle sezone borila za plasman u Ligu šampiona, što se vidjelo i u Kupu Njemačke. Već na prvoj prepreci Orlovi su lako izgubili od trećeligaša Manheiema. Tu slabost može da iskoristi Dortmund.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.