Kvote na Fenerbahce i Sturm najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na Fenerbahce i Sturm najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Najveće kvote na svijetu ovog četvrtka su Fenerbahce protiv Kayserija u četvrtfinalu Kupa Turske i na Sturm iz Graza protiv LASK-a u polufinalu Kupa Austrije.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige.
Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

FENERBAHCE - KAYSERI (ČETVRTAK, 19.30), KEC 1.38

U ovom takmičenju su eliminisani divovi sa Bosfora, Bešiktaš i Galatasaraj, nema šampiona Trabzona, pa je plavo-žutim put do trofeja otvoren. Kajseri će u poslednjem meču četvrtfinala doputovati u azijski dio Istanbula. Navijači Fenerbahčea bijesni su na upravu i trenera Georgesa Jesusa nakon poraza od Bešiktaša u nedjelju u Superligi, pa je ovo šansa da se milonska vojska najpopularnijeg kluba smiri i približi peharu. Fener je pobijedio Kayseri oba puta ove sezone. Početkom septembra na domaćem terenu bilo je 2:0, a u gostima su slavili 2:1. Ener Valencia je gorio ove sezone. Ekvadorac je u 22 utakmice postigao čak 26 golova.

STURM - LASK (ČETVRTAK, 20.30 h), KEC 1.80

Austrija dobila novog pobjednika Kupa Austrije. Red Bull Salzburg nije uspio da odbrani trofej, pa je sada borba za upražnjeni tron ogromna. U njemu se zamišljaju trojica bivših fudbalera Crvene zvezde, Branko Jovičić, Filip Stojković i Ibrahim Mustafa, koji će ovog četvrtka u Gracu nad domaćim Šturmom pokušati da se domognu finala sa LASK-om. Tim iz Linca se bori za svoje sedmo finale Kupa Austrije, ali je samo jednom u svojoj historiji uspio osvojiti ovo takmičenje. A to je bilo davne 1965. U ovom vijeku LASK je samo jednom stigao do finala, 2021. godine, kada ih je Salzburg pobijedio u finalu sa 3:0. Od prethodnih 14 okršaja, crno-bijeli iz Graca su trijumfovali samo u dva navrata, dok je LASK pobijedio u osam. Ove sezone u prvenstvu kao gost, Zvjezdani su slavili sa 1:0, nakon čega su u Lincu odigrali 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije