Kvote na Newcastle i Stuttgart najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na Newcastle i Stuttgart najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Srijeda je puna utakmica. Dominiraju Premijer liga i nacionalni kupovi, a Mozzart kladionice su pripremile dvije najjače kvote za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica na programu.

Danas su u ponudi dvije promotivne kvote, i to dvojka na Newcastle protiv West Hama u najjačoj Engleskoj ligi, kao i dvojka na Stuttgart protiv Nurnberga.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

WEST HAM - NEWCASTLE (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2.25

Pobjeda West Hama od 1-0 nad rivalom Southamptonom je svakako bila velika. Čekićari se vjerovatno suočavaju s najtežim rasporedom u završnici od svih ugroženih, uglavnom zato što igraju fudbal sredinom sedmice i vikendom do početka maja, zbog činjenice da su aktivni u Konferencijskoj ligi.

Domaćini su neporaženi u prethodnih pet utakmica Premijer lige kod kuće, što je njihov najduži niz u sezoni. U 27 kola londonski tim ima sedam pobjeda i šest remija, a sa 27 bodova zauzima 15. poziciju.

Nastup domaćih je ugrožen jer Svrake uzimaju maha i nalaze se u odličnoj formi. Uz to, Newcastle ima niz od tri pobjede, od kojih je posljednja završena bez primljenog gola protiv Manchester Uniteda (2:0).

Tokom 27 kola, Newcastle ima 13 pobjeda i 11 remija, sakupio je 50 bodova i drži treće mjesto na tabeli.

NURNBERG - STTUTGART (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 1.85

Nurnberg u Zweiti provodi, blago rečeno, ne baš dobru sezonu. Tim Dietera Heckinga bori se za opstanak u njemačkom drugom rangu i njihove glave su trenutno iznad vode. Bavarci su nakon 26 kola 13. na tabeli sa 29 bodova, te imaju skroman višak od tri boda u odnosu na prvog ugroženog.

Stoga je veliki uspjeh što se Nürnberg plasirao u četvrtfinale Kupa, ali su na putu do prvih osam imali sreću da se nisu sastali sa ekipama iz najjače divizije. Sada to nije slučaj jer ga očekuje okršaj sa Stuttgartom, iako je teško da je mogao dobiti boljeg protivnika.

Švabe su glavni kandidati za ispadanje iz Bundeslige. Nakon 26 kola, ekipa Brune Labadije zaglavila je pri dnu sa 20 bodova. Istovremeno, situacija za Švabe još nije postala bezizlazna, jer je sigurna luka udaljena pet koraka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.