Sjajan video podrške za Huskovića: Džeko, Alaba, Ibišević, Arnautović, Barbarez, Dragović...

Oporavlja se nakon saobraćajke

Sjajan video podrške za Huskovića: Džeko, Alaba, Ibišević, Arnautović, Barbarez, Dragović...

E. Ganibegović

Sredinom oktobra iz Austrije su nam došle jako loše vijesti o saobraćajnoj nesreći 19-godišnjeg fudbalera Muharema Huskovića. Njegov klub, bečka Austria, objavila je višeminutni video na kojem potencijalnom reprezentativcu Bosne i Hercegovine brojni poznati fudbaleri i treneri šalju poruke podrške.

Dana 12. oktobra u Austriji je u saobraćajnoj nesreći učestvovao 19-godišnji fudbaler bečke Austrije i potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Muharem Husković.

On je bio u automobilu zajedno sa svojom djevojkom kada se na autoputu u Austriji sudario s kamionom koji se odmah zapalio. 

Oboje su zadobili povrede i prebačeni su u Baden na kliniku. Huskoviću je dijagnosticirano puknuće slezene, povreda lakta, a imao je i potres mozga, no važno je da oporavak dobro teče.

Na TikToku je bečka Austria objavila višeminutni video na kojem brojni fudbaler i treneri šalju poruke podrške Huskoviću. 

Oglasi

Što se Bosanaca i Hercegovaca tiče, tu su kapiten Edin Džeko, zatim još dvije legende, Vedad Ibišević i Sergej Barbarez.

"Ćao Muki, samo da te pozdravim, poželim sve najbolje, brz oporavak i naravno ti si jak. Bit ćeš brzo na terenu i radovat ćemo se tvojim igrama, tvoj Sergej Barbarez", poručio je Barbarez, a slčnim riječima obratio mu se i kapiten Edin Džeko:

"Ćao Muhareme, samo da te pozdravim i da ti poželim što brži oporavak. Da nam se vratiš što prije na teren i budeš još bolji. Veliki zagrljaj za tebe i vidimo se uskoro na terenu."

"Muki kralju, čuo sam za tvoju nesreću. Jako mi je žao šta se desilo, želim ti brz oporavak, sve najbolje. Uspjet ćeš, ne daj se majstore", dodao je Ibišević

Poruku podrške uputio je i hrvatski trener Slaven Bilić, zatim najveća zvijezda Austrije David Alaba, reprezentativci Austrije Dragović, Arnautović, Wimmer i mnogi drugi.

Video koji je objavila Austria možete pogledati klikom OVDJE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi