Nadal uživa na skupocjenoj jahti: Njegova igračka je san snova

Vrijedi pet miliona eura

Nadal uživa na skupocjenoj jahti: Njegova igračka je san snova

M. Šljivak

Jedan od najboljih tenisera svijeta Rafael Nadal ne prikazuje često svoj privatni život u javnosti.


Ipak, kao i svaki bogati sportista Rafa voli da ubere plodove svog napornog rada, a Nadal najviše voli da se odmara na svojoj jahti.

Španski teniser posjeduje 80 Sunreef Power jahtu vrijednu pet miliona eura na kojoj ima apsolutno sve što poželi. Nije nikakvo čudo što Rafa voli more i sigurno je da će u penziji često uživati na jahti.

Pored jednog velikog apartmana gdje on voli da se smjesti, na jahti su četiri kabine za goste i dvije za posadu broda, a ukupno se bez problema može smjestiti 12 osoba.

"Kada je neko sa ostrva kao ja, more je dio života i nije nikakva tajna da volim more. Svaki put kada sam kući na Mallorci pokušavam što više vremena provesti na brodu", rekao je Nadal.

Zaista impresivno

Top Komentari

Nuksi
Je li to ista ona od prošle godine što ste objavili da košta 3 miliona dolara?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi