Nadia o neugodnom susretu s Piqueom: "To je bilo prvi i zadnji put da sam s njim..."

Pokajala se

Nadia o neugodnom susretu s Piqueom: "To je bilo prvi i zadnji put da sam s njim..."

E. Škorić

Bivši igrač Barcelone Gerard Pique kritikovan je zbog svog ponašanja nakon susreta s Nadijom Jemez, gdje je navodno nesmotreno vozio i pokazao nepoštovanje prema djevojci.

Pique je posljednjih mjeseci konstantno u centru medijske pažnje, što i ne čudi s obzirom na sve što se dešavalo u njegovom životu, a počelo je tako što je prevario slavnu kolumbijsku pjevačicu Shakiru, od koje se rastao iako su godinama bili savršen par i imaju dvoje djece.

Pique očito nije omiljen kod većine žena, pa je Nadia Jemez, kćerka bivšeg trenera Rayo Vallecana, Granade i Las Palmasa Paca Jemeza, opisala kakav je imala susret sa zvijezdom koja je igrala u odbrani Barcelone.

“Za mene on nije bio osoba koju bih trebala poštovati jer se nije dobro ponašao prema drugima. I također... reći ću. Jednom sam se vozila s njim i njemu se činilo normalnim proći apsolutno na sva crvena svjetla na Dijagonali. Zašto? Ne znam, jer se njemu tako činilo ispravnim", kazala je Nadia te je dodala:

Oglasi

"Osim toga, ušao je na parkiralište brzinom većom od 100 km/h, zaštitar mu je ukazao da ne može tako ući. Odgovorio je na neki način: 'Da, dobro, super. Kupi sebi prijatelja'. Govorila sam sebi: 'Vadi me odavde, molim te. Šta radim ovdje?' Nisam mogla vjerovati".

"Bilo me je neugodno. On nije osoba koja mi ulijeva povjerenje. Povrijedio me. Mislim da je to bio prvi i posljednji put da sam s njim u društvu, Stvarno sam osjetila potrebu da vam ovo ispričam", zaključila je.

Nadia je 36-godišnjeg Piquea upoznala preko prijatelja, poznatog Youtubera xBuyera koji je vlasnik tima u Piqueovoj futsal ligi koja se zove Kings League.

Oglasi

Pique i Shakira su raskinuli prošlog ljeta, a njoj je pripalo skrbništvo nad djecom i ovog proljeća odselila se u Miami, gdje je počela sa novim životom.

U posljednjih mjesec povezivala sa 46-godišnjakinja sa raznim imenima kao što su zvijezda Hollywooda Tom Cruise ili NBA košarkaš Jimmy Butler. Ipak, izgleda da je Shakiru uspio osvojiti Lewis Hamilton.

Shakira i Hamilton viđali su se tokom Velike nagrade Miamija u Formuli 1 na nekoliko večera i mnogi smatraju da se između njih rađa nova ljubav i novi slavni par, dok je Pique ostao u Barceloni i sa Clarom Chiom Marti, mladom studenticom zbog koje je prevario Shakiru.

Oglasi