Najjači nogometaš svijeta tokom slavlja skočio na saigrače, dobro da niko nije ozbiljnije stradao

Opet u centru pažnje

Najjači nogometaš svijeta tokom slavlja skočio na saigrače, dobro da niko nije ozbiljnije stradao

Edmir Škorić

Wycombe je u ludoj utakmici 27. kola engleske treće lige remizirao sa Sunderlandom (3:3).

Gosti su vodili već u trećoj minuti autogolom Stockdalea, ali su Mehmeti i Vokes do 36. minute preokrenuli u korist domaćina.

Sunderland preko Stewarta u 39. minuti dolazi do 2:2. Taj rezultat bio je aktivan sve do 93. minute, kada Stewart još jednim pogotkom donosi novi preokret, ovaj put gostima, ali nije bilo dovoljno za sva tri boda.

Duboko u sudijskoj nadoknadi Jacobson pogađa za 3:3 i veliko slavlje domaćina, a obilježio ga je potez najsnažnijeg igrača na svijetu, Adebaya Akinfenwe.

Ovaj 39-godišnji nogometaš poznat je po svom "napuhanom" izgledu i mnogi smatraju da je umjesto nogometom trebao da se bavi boksom. Međutim, Akinfenwa ima pristojnu dugogodišnju karijeru iza sebe, a sada je ponovo u centru pažnje.

Ovaj put zato što je tokom proslave gola za 3:3 skočio na svoje saigrače. Nema sumnje da im nije bilo ugodno pod mrcinom od 102 kilograma...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti