Najseksi navijačica na svijetu od Putina i ruskih vojnika traži samo jedno

Maria želi mir

Najseksi navijačica na svijetu od Putina i ruskih vojnika traži samo jedno

Edmir Škorić

Maria Liman je na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji dobila priznanje za najseksi navijačicu.

Maria je Ruskinja i velika navijačica Chelseaja, vjerovatno zbog ruskog tajkuna Romana Abramoviča. Osim Plavaca iz Londona, gaji strasti prema ruskoj nogometnoj reprezentaciji, ali ne i prema vojsci te zemlje.

Lijepa Ruskinja nije ostala ravnodušna na kritičnu situaciju u Ukrajini te je objavila poruku podrške, ali i izrazila želju da rat što prije zavšri.

"Želim mir. Želim biti ponosna što sam Ruskinja. Mi smo jedinstven i talentovan narod. Zato su Rusi glasali za Putina, koji voli svoj narod. Stoga, molim vas, ruska vojsko i ostali, zaustavite oružane operacije. Dođite za stol i pregovarajte. Svi patimo", napisala je manekenka ja Instagramu.

Ostaje nam da vidimo hoće li je ruski lideri poslušati i zaustaviti krvoproliće na ukrajinskom tlu koje traje već deset dana.

Oglasi

Top Komentari

Dragan_B
Od koga je dobila priznanje
2 0
Goran86
Sto se puno pita, sluzi im za trljanje jaja od njene guzove.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi