Supruga Nemanje Vidića drastično promijenila izgled - nekada su se za njom mnogi okretali

Supruga Nemanje Vidića drastično promijenila izgled - nekada su se za njom mnogi okretali

Edmir Škorić

Nemanja Vidić proslavljeni je srpski nogometaš koji je igrao za Manchester United, a još od 2006. godine je u braku sa Anom, koja je rijetko u medijima.

Iako je bila jedna od najljepših žena nogometaša, Ana nije poput mnogih drugih žudila za medijskom pažnjom i uglavnom je živjela miran i povučen život.

Ana je postala majka troje djece. Život je godinama gradila u Manchesteru gdje se njen muž proslavio kao jedan od najboljih defanzivaca na svijetu, dok je ona ponosno nosila titulu jedne od najljepših žena nogometaša.

Rijetke su fotografije na kojima se može vidjeti Nemanjina supruga, ali o njenoj ljepoti su još davno pisali i domaći i svjetski mediji. No, jedno vrijeme je nije bilo u javnosti, a sada se ponovo pojavila.

Dobila je mnogo komplimenata, a sve je iznenadila promjenom imidža. Nakon što se ošišala, mnogi je nisu mogli prepoznati.

Oglasi

Par ponovo zajedno u javnosti

Ana je Nemanji podarila tri prekrasna sina, a par trenutno uživa u životu u Srbiji, gdje nekadašnji reprezentativac namjerava sagraditi luksuznu vilu.

Nemanja Vidić je ime stekao u beogradskoj Crvenoj zvezdi. On je u bogatoj karijeri uzeo sve što je mogao s Manchester Unitedom, a igrao je još za Spartak iz Moskve i Inter.

U javnosti se Nemanja Vidić nikada nije previše isticao, ali brojna su svjedočenja kako je veliki humanitarac i da pomaže na sve strane, baš kao i njegova divna supruga.