Sva moć arapskog novca ogleda se u jednoj sceni - zgodnoj crnki ništa drugo nije preostalo...

Poput sluškinje

Sva moć arapskog novca ogleda se u jednoj sceni - zgodnoj crnki ništa drugo nije preostalo...

Edmir Škorić

Nogomet u Saudijskoj Arabiji postaje sve praćeniji u Evropi nakon što je ovog ljeta veliki broj zvijezda odlučio da karijeru nastavi u "novoformiranoj nogometnoj sili".

Počelo je s još početkom godine s Cristianom Ronaldom, kasnije su mnogi drugi krenuli stopama Portugalca, uključujući Benzemu, Neymara, Brozovića, Manea, Mitrovića, Firmina, Kantea... i, da stvar bude još interesantnija, neke velike zvijezde tek se očekuju na Bliskom istoku.

Naravno, ponude arapskih klubova su takve da ih većina velikih zvijezda u Evropi ne može odbiti. Uglavnom su oni koji su došli u takvo iskušenje na kraju prevagnuli na stranu novca, mada postoje i izuzeci koji smatraju da je još prerano napustiti Stari kontinent.

Saudijska Arabija se prenosi širom svijeta, liga postaje veoma atraktivna, a jučer je viđeno mnogo uzbudljivih stvari, uključujući i jedan incident u kojem je učestvovao reprezentativac Srbije Sergej Milinković - Savić koji je glavom udario protivničkog igrača i dobio crveni karton.

Franck Kessie, bivši igrač Barcelone, dao je gol u 96. minuti za pobjedu Al Ahlija nad Al Akhdoudom u 3. kolu. Kessie je bio strijelac na asistenciju Firmina, a sve je počelo ubačajem Mahreza sa desne strane.

Oglasi

Upravo je na ovom meču zabilježena jedna interesantna situacija koja je zabilježena u TV prijenosu. Naime, na tribini su pred kraj meča i pri rezultatu 0:0 zapaženi bogati Arap sa šalom Al Ahlija i zgodna crnka.

On je nervozno lupkao šakom o stolicu i s nevjericom pratio duel, dok ona nije skidala osmijeh sa svog lijepog lica.

Sva uzbuđena mahala je ostatku stadiona, a u jednom je trenutku poput sluškinje uzela maramicu kako bi obrisala znojno lice svog supruga (?), koji je u tom trenutku koristio mobitel, ali se vidno nervirao jer stvari na terenu po njegov tim ne izgledaju dobro.

Na kraju se "princ" nasmijao, pokazao da ipak nije od željeza, a video je brzo postao viralan. Mnogi korisnici društvene mreže X komentarisali su spomenutu scenu i veliki je broj sarkastičnih komentara u kojima se govori o "pravoj ljubavi".

"Sigurno ga voli što je pametan, lijep i duhovit", napisao je jedan, a drugi dodaje da je dama "prava sretnica pored takvog muškarca".

Kako god, oboje su na kraju bili oduševljeni golom Kessiea i Al Ahli nastavlja svoj pohod prema tituli, iako će to biti jako teško ove sezone jer se četiri ekipe "do zuba naouružane" bore za tron. Pored Al Ahlija tu je aktuelni prvak Al Ittihad, Ronaldov Al Nassr, ali i Al Hilal sa Neymarom.

Top Komentari

Joe17
Niste normalni od cega napravite clanak, a da je kod nas neka svom momku ili muzu ovako bilo bi normala, s kod niih odmah sve vezano za pare..
1 0
limvotemirvah
Nisu oni kao zapadnjacki bogatasi, kojima se zene *****djaju iza ledja pa im onda otmu pola imovine tokom razvoda. Ne volim nesto ove seike i sl, ali ovo postujem.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi