8

Komentari (8)

DadiG
Hahaha, u Arsenal stigao iz norveškog Youth??? Vidio “novinar” na internetu Youth karijeru što u slobodnom prevodu znaći karijera u mladim kategorijama. Niti je igrao za takav tim niti je ikada igrao u Norveškoj. U pravu si, ovo je dno dna novinarstva. Nekidan drugi “novinar” piše gdje je Federer odigrao svoju posljednju “utakmicu”. Ne razumijem kako ih nije stid
user1574859714
Fakat ne znam ko zaposli ovakve tzv sportske novinare.Toliko gresaka imate,prepisete ili preuzimate tekstove a ne provjetite informacije.
karlhajncbrazzzo
Lord Nicklas Bendtner rodom iz Kopenhegena, karijeru počeo u lokalnom Tårnby Boldklub. Od oca Danca i matere Dankinje.
Krosteutegurovic
Ovo je stvarno bruka od novinarstva, Ovo je stvarno dno. Gdje ste vi našli informaciju da je on Norvežanin. Pa bar danas nije teško saznati odakle je ko i za koga je igrao. Ovo nije prvi put da pišete da je Norvežanin a lik igrao za Dansku ( čistokrvni Danac )
Zulfikar
Šuti dobro nisu rekli da je Senegalac.
BaboBih
Care ovi novinari ti vise znaju o Wandi i drugim kurava odakle su i skim igraju sta, nego sto znaju o fudbalu
pjanke.sa
Da si pito odakle su te kurave, znao bi Caus to sigurno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.