Žena Brooklyna Beckhama nekoliko dana poslije vjenčanja poslala poruku: "Uništena sam!"
Foto: Instagram @nicolaannepeltzbeckham

Oglasila se na Instagramu

Žena Brooklyna Beckhama nekoliko dana poslije vjenčanja poslala poruku: "Uništena sam!"

Eldar Ganibegović

Brooklyn Beckham, 23-godišnji sin poznatijeg Davida, oženio se prije nekoliko dana glumicom Nicolom Peltz.

Događaj je organizirao mladenkin otac, milijarder Nelson Peltz, a David Beckham mladom je paru napravio originalan poklon - kolekcionarski automobil po modernim standardima s električnim motorom.

Iako imaju sve razloge za sreću, samo nekoliko dana nakon veličanestvenog događaja, Nicola Peltz je putem društvenih mreža poslala poruku u kojoj je objavila da je shrvana.

Razlog nije teško predvidjeti jer je riječ o košmarnoj situaciji kroz koju Ukrajina prolazi zbog rata koji je pokrenula Rusija, pod zapovjedništvom Vladimira Putina.

Glumica je podijelila sliku na kojoj se pojavljuje sa svojim ocem uz koju je dodala opis u kojem govori o tragičnim događajima koji se događaju u Ukrajini, najavljujući pritom da će pokrenuti kampanju prikupljanja sredstava za ljude pogođene ratom.

"O ovoj temi govorio je i moj otac na našem vjenčanju. Brooklyn i ja smo shrvani onim što se događa u Ukrajini i tražili smo donacije na CareOrgu umjesto vjenčanih darova. Sve je korisno", objavila je Nicola Peltz na Instagramu.

Oglasi