Internet preplavljen snimcima Nikole Jokića sa Cecinog koncerta, javnost u Srbiji ga "razapinje"

Smatraju da to nije u redu

Internet preplavljen snimcima Nikole Jokića sa Cecinog koncerta, javnost u Srbiji ga "razapinje"

Edmir Škorić

I dok danas počinje Svjetsko prvenstvo u košarci, ponajbolji košarkaš današnjice, Nikola Jokić, uživa u odmoru, a sada se sa suprugom opustio uz hitove srbijanske folk pjevačice Cece.

Nikola Jokić je odbio da igra za Srbiju ovog ljeta na Mundobasketu i time izazvao dosta negativnih reakcija u svojoj domovini, ali naravno i dalje je jako poštovan i mnogi su ipak razumjeli njegovu odluku da napravi pauzu nakon osvojene NBA titule.

Košarkaš Denver Nuggetsa na razočarenje Svetislava Pešića neće biti dio košarkaškog spektakla koji danas počinje, čime su šanse Orlova da osvoje medalju značajno smanjene. Osim toga, poznato je da nedostaje još nekoliko bitnih igrača u rosteru ove reprezentacije.

Popularni Džoker sada se odlučio posvetiti odmoru i uživa sa porodicom i prijateljima u svom Somboru, a upravo je u tom gradu održan Cecin koncert. Jokić i supruga su se rasplesali, dok je slavni košarkaš bio često na udaru gostiju koji su svakako željeli da ga ili pozdrave ili da se s njim upoznaju.

Oglasi

U društvu Jokića bila je supruga Natalija i jedan od njegove braće. Kao što se može vidjeti na snimcima, Jokić je cijelo veče pjevao i plesao i uveliko je privlačio pozornost prisutnih.

Međutim, kada već postoji hrpa snimaka na portalima, nisu izostale reakcije, a bilo ih je dosta koji osuđuju potez Jokića. Ne zato što je na Cecinom koncertu nego zato što to radi dok njegova reprezentacija čeka svoj prvi meč na Svjetskom prvenstvu. Na objavi srbijanskog portala Hotsport dosta je ironičnih komentara na račun NBA zvijezde.

"Mentalno ipak još nije spreman da igra za reprezentaciju", napisao je jedan navijač Srbije.

"Ma ko ga je*e. Mogao je i nama da pruži malo radosti a ne samo Amerikancima", dodaje drugi.

"Sprema se za Mundobasket", sarkastično veli još jedan od srbijanskih navijača, a u moru komentara bilo je ipak i onih koji su bili na strani Jokića.

"On je samo čovjek i ima pravo na ovakav život. Ne treba ga osuđivati", stoji u jednom od komentara.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Opala jokaro srbendo @AlphaStrong gnjido ljubi loma cetnikusi tvojoj pacije usne s jokarom
0 2
AlphaStrong
Neki srpčići (smrdčići) žive i umiru u laži i misle da ih se neko plaši. Vnago obična.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi