Na OnlyFansu je kraljica, velika navijačica Napolija i na proslavi titule će počastiti cijeli Napulj

Paola Saulino otkrila javno svoj ludi plan

Na OnlyFansu je kraljica, velika navijačica Napolija i na proslavi titule će počastiti cijeli Napulj

E. Čaušević
Teme:

U Napulju već više od 30 godina čekaju da Napoli osvoji titulu prvaka Italije, a čini se da je ove sezone Scudetto nikad bliži da se konačno vrati na jug Italije. Mnogi već planiraju kako će slaviti titulu prvaka Italije, a u centru pažnje našla se Paola Saulino koja je inače popularna zbog fotografija na OnlyFansu i za proslavu Scudetta odlučila je da "počasti" cijeli Napulj.

Napoli je u svojoj historiji tek dva puta uspio da osvoji Scudetto i oba puta ovaj klub je to uradio na krilima nevjerovatnog Diega Maradone. No, već duže od 30 godina Scudetto se sanja u Napulju jer je klub s juga Italije posljednji put prvak bio još 1990. godine.

U prethodnih 30 godina Napoli je prošao kroz dosta turbulentan period i čak je bio i u Seriji B, ali u posljednjih desetak godina konačno su uspjeli da se stabilizuju,

Međutim, i pored redovnih igara u evropskim takmičenjima jasno je da je Napolitancima jedini cilj da ponovo osvoje Scudetto i čini se da su ove sezone na korak da to konačno ostvare.

U Napulju su čini se već sigurni da će njihov klub ponovo postati prvak Italije i mnogi od njih već planiraju na koji način će slaviti titulu na kraju sezone, a u centru pažnje našla se Paola Saulino koja je svoj plan javno otkrila.

Paula je jedna od najpoznatijih članica stranice za odrasle OnlyFans u Italiji, te već nekoliko godina na toj stranici objavljuje provokativne i golišave fotografije i od toga zarađuje ogroman novac.

Oglasi

Ona je također i velika navijačica Napolija i sigurna je da se ovog ljeta Scudetto konačno vrata na jug Italije. Ova 33-godišnjakinja je već napravila plan kako će proslaviti titulu svog najdražeg kluba i otkrila da će "počastiti" cijeli Napulj svojim golišavim izdanjem.

Naime, Paula je objasnila da će ukoliko Napoli bude prvak Italije iznajmiti autobus s otvorenim krovom, te da će se skinuti gola i popeti na vrh autobusa i tako kružiti po Napulju.

"Mogu sada javno reći da ću učiniti nešto zaista ludo ako Napoli bude prvak. Iznajmit ću autobus s otvorenim krovom, skinut ću se gola i kružiti po Napulju i na taj način ću proslaviti titulu svog najdražeg kluba", rekla je Paola i dodala.

Oglasi

"To je nešto što mogu da priuštim. Iznajmljivanje takvog autobusa nije skupom, možda oko 3.000 eura. Kontaktirat ću ljude koji se bave time kako bih rezervisala takav autobus za proslavu titule. To će biti nešto najluđe što su da uradim u svom životu".

Napoli je na odličnom putu da konačno osvoji Scudetto jer je nakon 23 odigrana kola ubjedljivo prvi na tabeli Serije A.

Klub iz Napulja ima 62 osvojena boda i ima čak 15 bodova više od drugoplasiranog Intera, te se mora desiti zaista čudo da Napolitanci na kraju ne dođu do titule prvaka Italije.

Top Komentari

Zoilomas
Trotoar kraljica
0 0
user1669742999
Only drolje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi