Prsata ljepotica u krevetu želi mlađahnu mašinu od 100 miliona: "To ću i napraviti"
Paola Saulino očarana je mladim Gruzijcem Khivchom Kvaratskhelijom i želi ga samo za sebe

Ne smeta joj ni što je zauzet

Prsata ljepotica u krevetu želi mlađahnu mašinu od 100 miliona: "To ću i napraviti"

M. Šljivak

Khvicha Kvaratskhelia (21) zaludio je fudbalski svijet fenomenalnim igrama u dresu Napolija. I dok talentovani Gruzijac vodi Napoli prema tituli prvaka njega u svom krevetu vidi prsata navijačica Paola Saulino koje je 'Kvaradonu' spremna oteti od djevojke Nitse Tavadze.

Khvicha Kvaratskhelia pravi je hit na svjetskoj fudbalskoj sceni. Čudesni gruzijski fudbaler eksplodirao je u dresu Napolija u svojoj prvoj sezoni u 'ligama petice' i igra zaista nevjerovatan fudbal.

Fantastične igre privukle su pažnju mnogih. Njegova cijena se već diže iznad 100 miliona eura, a pored drugih klubova na njega su oko bacile i brojne djevojke.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpX_4wsM4vT/[/instagram]

Javila se prsata navijačica tima iz Napulja Paola Saulino. Ona je spremna odvesti Kvaradonu u kreveti i oteti ga iz ruku Nitse Tavadze.

"Volim Kvaru. Da li bih ga željela za sebe i izaći s njim? Naravno, a to ću i napraviti", poručila je ova 33-godišnja glumica.

Oglasi

Paola je definitivno poprilično luda za Napolijem. Nedavno je prolaz u četvrtfinale Lige prvaka proslavila golom fotografijom iz kreveta, gdje joj je tijelo pokrivao samo šal tima s Maradone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpGJpvDOdLd/[/instagram]

Ova atraktivna glumica ranije se hvalila da je imala burne noći s nekadašnjim igračem Napolija Jorginhom, a sada je odlučila da krene po mlađahnog Gruzijca.

Ne smeta joj to što on ima djevojku. S Nitsom Tavadze (21) Khvicha je u vezi već nekoliko godina i sigurno ovoj mladoj djevojci neće biti svejedno što se Paola mota oko njenog momka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnxE-NdKf4k/[/instagram]

33-godišnja glumica obećala je još žešće fotografije ako Napoli osvoji Scudetto.

"Da, to je istina. Obećala sam još žešće fotografije ako osvojimo Scudetto", poručila je ova prsata navijačica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmWMdXbvbX7/[/instagram]

Paola ima jasne ciljeve. Želi zavesti mladog fudbalera, a potom i razveseliti široke mase i izvjesno je da će je svi uskoro vidjeti potpuno golu bez ikakvih pokrivala.