Prsata ljepotica u krevetu želi mlađahnu mašinu od 100 miliona: "To ću i napraviti"
Paola Saulino očarana je mladim Gruzijcem Khivchom Kvaratskhelijom i želi ga samo za sebe

Ne smeta joj ni što je zauzet

Prsata ljepotica u krevetu želi mlađahnu mašinu od 100 miliona: "To ću i napraviti"

M. Šljivak

Khvicha Kvaratskhelia (21) zaludio je fudbalski svijet fenomenalnim igrama u dresu Napolija. I dok talentovani Gruzijac vodi Napoli prema tituli prvaka njega u svom krevetu vidi prsata navijačica Paola Saulino koje je 'Kvaradonu' spremna oteti od djevojke Nitse Tavadze.

Khvicha Kvaratskhelia pravi je hit na svjetskoj fudbalskoj sceni. Čudesni gruzijski fudbaler eksplodirao je u dresu Napolija u svojoj prvoj sezoni u 'ligama petice' i igra zaista nevjerovatan fudbal.

Fantastične igre privukle su pažnju mnogih. Njegova cijena se već diže iznad 100 miliona eura, a pored drugih klubova na njega su oko bacile i brojne djevojke.

Javila se prsata navijačica tima iz Napulja Paola Saulino. Ona je spremna odvesti Kvaradonu u kreveti i oteti ga iz ruku Nitse Tavadze.

"Volim Kvaru. Da li bih ga željela za sebe i izaći s njim? Naravno, a to ću i napraviti", poručila je ova 33-godišnja glumica.

Oglasi

Paola je definitivno poprilično luda za Napolijem. Nedavno je prolaz u četvrtfinale Lige prvaka proslavila golom fotografijom iz kreveta, gdje joj je tijelo pokrivao samo šal tima s Maradone.

Ova atraktivna glumica ranije se hvalila da je imala burne noći s nekadašnjim igračem Napolija Jorginhom, a sada je odlučila da krene po mlađahnog Gruzijca.

Ne smeta joj to što on ima djevojku. S Nitsom Tavadze (21) Khvicha je u vezi već nekoliko godina i sigurno ovoj mladoj djevojci neće biti svejedno što se Paola mota oko njenog momka.

33-godišnja glumica obećala je još žešće fotografije ako Napoli osvoji Scudetto.

"Da, to je istina. Obećala sam još žešće fotografije ako osvojimo Scudetto", poručila je ova prsata navijačica.

Paola ima jasne ciljeve. Želi zavesti mladog fudbalera, a potom i razveseliti široke mase i izvjesno je da će je svi uskoro vidjeti potpuno golu bez ikakvih pokrivala.

Povezano

Oglasi