Najzgodnija navijačica Napolija golom fotografijom proslavila prolaz u četvrtinu finala Lige prvaka

Počastila je navijače

Najzgodnija navijačica Napolija golom fotografijom proslavila prolaz u četvrtinu finala Lige prvaka

E. Oštraković

U posljednje vrijeme u centru pažnje nalazi se navijačica Napolija, Paola Saulino, koja je inače veoma popularna zbog fotografija na OnlyFansu.

Ne samo to, ona je obeća da će za proslavu Scudetta "počastiti" cijeli Napulj tako što će se voziti gola u autobusu.

Napoli je u svojoj historiji tek dva puta uspio da osvoji Scudetto i oba puta ovaj klub je to uradio na krilima nevjerovatnog Diega Maradone.

Ipak, već duže od 30 godina Scudetto se sanja u Napulju jer je klub s juga Italije posljednji put prvak bio još 1990. godine.

Prošao je Napoli i u četvrtfinale Lige prvaka, a tamo će snage odmjeriti protiv još jedne ekipe iz Italije, a to je Milan.

Jasno je da ovaj klub ima velike ambicije i u Ligi prvaka, a obzirom na to kako igraju ove godine ne bi bilo čudo da odu do samoga kraja.

Navijačica Napolija, Paola Saulino na poseban je način proslavila prolaz svog Napolija, te se slikala gola i fotografiju podijelila sa fanovima.

Paula je jedna od najpoznatijih članica stranice za odrasle OnlyFans u Italiji, te već nekoliko godina na toj stranici objavljuje provokativne i golišave fotografije i od toga zarađuje ogroman novac.

Osim toga velika je navijačica Napolija i navijači ovog kluba sa nestrpljenjem čekaju proslavu titule kako bi ispunila svoje obećanje.

Top Komentari

Baboisback
Danasnje poznate licnosti......qurave
2 0
stranputica
Ma jasno. Ovakvu g*zu, ovakve s*se i ona da radi? Piiiiih, svaka čast djevojko, lakše je biti dr.olja..... I majka i otac ponosni na tebe, svako dobro....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi