Prsata manekenka razotkrila poznate fudbalere - Otkrila je koliko njih vara svoje djevojke!
Foto: Instagram - @paolinasaulino

Govorila o igračima iz Premier lige

Prsata manekenka razotkrila poznate fudbalere - Otkrila je koliko njih vara svoje djevojke!

Eldar Ganibegović

Svjedoci smo da dosta poznatih fudbalera živi razvratničkim životom. Broj onih koji to rade, a za njih se javno ne zna, svakako je još veći, a o tome je govorila poznata manekenka, Paola Saulino.

Manekenka iz Italije, 34-godišnja Paolina Saulino, dala je intervju za Daily Star. U razgovoru s kolegama s Otoka dotakla se načina života zvijezda engleske Premier lige.

Tema koje se najviše dotakla bila je njihov ljubavni život. Istakla je tako da su joj se mnogi javljali. 

"Puno me fudbalera kontaktira putem privatnih poruka na Instagramu, čak i ako je to samo jednostavno 'zdravo' za početak razgovora", rekla je na početku intervjua. 

"U životu sam imala tri veze s dečkima iz Premier lige za koje sam kasnije saznala da su zaručeni ili oženjeni. Bio sam razočarana, ali uvijek treba biti jasno da sam i ja imala odnos s njima. Razlika je u zrelosti", nastavila je.

Oglasi

Paolina Saulino brani Kylea Walkera

Poznato je u kakvom je ljubavnom trouglu zvijezda Manchester Cityja, Kyle Walker. Dok ga mnogi kritikuju, italijanska manekenka ga brani.

"Prije svega, nisam iznenađena onim što je Kyle Walker učinio. Zaista vjerujem da je varanje prirodna stvar u životu. Šta ne valja s tim? Možda je varanje samo na lošem glasu, ali normalno je da želimo različite stvari u životu. Zašto ne bi tako bilo i u ljubavi", pita se manekenka. 

"Definitivno razumijem Walkera jer to radi 98 posto fudbalera. Vrlo je lako imati dvije ili tri žene i djecu", dodala je i zaprepastila mnoge svojom izjavom.

Oglasi

"Walker nije ni prvi ni posljednji, ali sviđa mi se način na koji se ispričao prihvaćajući svoje greške i preuzimajući odgovornost za svoje odluke", nastavila je o Walkeru.

"On je sa svojom partnericom otkad su bili djeca i to je vrlo posebno i vrlo rijetko. Mislim da Kyle mora biti brižan i romantičan tip i odan do određene mjere da bi uopšte imao ovakvu vezu."

"Kao fudbaler koji ima sve prilike imati toliko žena, svaki dan drugu ako želi, a ostao je sa svojom ljubavi iz djetinjstva? Ovo mi je nevjerojatno. To je romantična priča. No, budimo iskreni, jako je teško vjerovati fudbaleru. Razmaženi su i sve se radi za njih", kazala je za kraj.

Top Komentari

USABIH
PornoHub
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi