Na San Siru kao da je vrijeme stalo kada se ona pojavila: Ronaldova Georgina je ne pamti po lijepom!
Foto: Instagram - @paolinasaulino

Paola Saulino pratila meč Milana i Napolija

Na San Siru kao da je vrijeme stalo kada se ona pojavila: Ronaldova Georgina je ne pamti po lijepom!

E. Ganibegović

Sinoć su se na San Siru u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka sastali Milan i Napoli. Na kultnom stadionu među 75 hiljada prisutnih gledaoca bila je i posebna gošća, Paola Saulino.

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka sinoć su na San Siru snage odmjerili Milan i Napoli. Tim koji je aktuelni i tim koji će na kraju ove sezone postati prvak Italije.

Na kraju se u ovoj utakmici bolje snašao domaći tim, te že na jug Italije s prednošću. Milan je slavio s 1:0 pogotkom Bennacera iz 40. minute.

Prema zvaničnim podacima, na San Siru je sinoć utakmicu pratilo ukupno 75.742 navijača. Među njima je i bila jedna posebna gošća, a u pitanju je Paola Saulino.

Radi se o 33-godišnjoj glumici i manekenki. Ona je u centar pažnje svjetske javnosti došla kada je prozivala partnerku Cristiana Ronalda, Georginu Rodriguez.

Portugal je ispao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Maroka, a Georgina Rodriguez kritikovala je tadašnjeg selektora te reprezentacije, Fernanda Santosa, koji je Ronalda ostavljao na klupi u osmini finala i četvrtfinalu.

Oglasi

"Više volim skromnost majki marokanskih fudbalera nego drski i arogantni pristup Georgine Rodriguez. Trebala bi da zahvali Ronaldu što više nije prodavačica.

Sada priča o fudbalu i komentariše odluke portugalskog selektora kao da zna nešto o taktici ili formaciji", rekao je tada Saulino.

Što se tiče sinoćnje utakmice, na tribinama se pojavila u smeđoj dekoltiranoj haljini. Nekoliko fotografija objavila je na Instagram, a na jednoj se vidi da je pokupila poglede mnogih koji su bili u blizini.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš u Napulju se igra za samo šest dana, a vidjet ćemo da li će se 33-godišnjakinja pojaviti i na Diego Armando Maradona stadionu. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi