Saša Ilić se opustio u kafani, čuo koju pjesmu su zapjevali muzičari, pa počeo plakati

Preplavile ga emocije

Saša Ilić se opustio u kafani, čuo koju pjesmu su zapjevali muzičari, pa počeo plakati

Endin Čaušević

Nekadašnji srbijanski fudbaler Saša Ilić našao se u centru pažnje javnosti nakon što se na društvenim mrežama pojavio video koji je nastao u jednoj kafani i na kojem se vidi da je bivšeg igrača Partizana jedna pjesma posebno pogodila zbog koje je čak zaplakao.

Ilić je najbolje dane svoje igračke karijere proveo u dresu Partizana gdje je ostavio neizbrisiv trag i upisao se među legende beogradskog kluba.

Nakon što se penzionisao odlučio je da se posveti trenerskoj karijeri i trenutno se nalazi na klupi grčkog Atromitosa.

Ovaj 46-godišnjak našao se u centru pažnje javnosti u Srbiji nakon što se pojavio na društvenim mrežama zanimljiv video koji je izazvao oduševljenje kod navijača Partizana.

Naime, Ilić je s prijateljima bio u jednoj kafani gdje su se malo opustili i popili, a tu su bili i muzičari koji su iz zabavljali i ispunjavali muzičke želje.

Oglasi

Atmosfera je bila odlična, no sve se promijenilo kada je Ilić čuo koju pjesmu su počeli da sviraju i jednostavno je pao u trans, a na kraju je čak pustio i suzu.

Riječ je o poznatoj pjesmi Partizana "Da volim crno-bele" koju možemo čuti pred svaku utakmicu beogradskog kluba bez obzira da li se radi o fudbalskom ili košarkaškom meču.

Kada je čuo o kojoj je pjesmi riječ Ilić je odmah počeo pjevati i digao je ruke u zrak, a zatim i zaplakao od silnih emocija koje su ga preplavile.

@lukagardovic

#srbija🇷🇸 #belgrade #partizan🖤🤍 #partizanbelgrade #partizan @FK Partizan @Partizan Mozzart Bet Belgrade SASA ILIC 🤍

♬ original sound - Luka Gardovic

To samo pokazuje koliko ovaj čovjek voli Partizan jer se takve emocije jednostavno ne mogu sakriti čega su navijači ovog kluba itekako svjesni, te nisu krili ponos i sreću kada se ovaj video pojavio na društvenim mrežama.

Ilić je ponikao u Partizanu i za prvi tim debitovao je još davne 1996. godine. Igrao je još za Celtu, Galatasaray, Red Bull Salzburg i AE Larisu prije nego što se vratio u Partizan u kojem je 2019. godine završio karijeru.

U dresu kluba iz Humske odigrao je ukupno 376 utakmica, dao je 54 gola i upisao 46 asistencija. S Partizanom je osvojio je čak 18 trofeja, te je dugi niz godina bio kapiten ovog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi