Čovjek nije mogao vjerovati vlastitim očima kada je ušao u kuću: "Gomila žena i biraš koju želiš"
Ronaldinho je uvijek organizovao nevjerovatne zabave kojih se mnogi sjećaju (Foto: Instagram)

Ronaldinhove zabave su bile nešto posebno

Čovjek nije mogao vjerovati vlastitim očima kada je ušao u kuću: "Gomila žena i biraš koju želiš"

M. Šljivak

Slavni brazilski fudbaler Ronaldinho i danas je poznat po ludom noćnom životu. On je i tokom karijere dosta vremena provodio po klubovima i mnogi vjeruju da ga je partijanje zaustavilo na putu ka tituli najboljeg fudbalera svih vremena.

Ronaldinho je bio tako dobar igrač da je mahmuran lagano uništavao protivničke odbrane. Često je na treninge dolazio pijan, ali ne postoji čovjek osim njega koji je i takav izluđivao apsolutno sve kada ima loptu.

O Ronaldinhovim zabavama i danas se pričaju priče. Njegov nekadašnji saigrač iz meksičkog Queretara Patricio Rubio sjeća se nevjerovatnih scena dok je Brazilac nastupao u Meksiku.

Rubio nije mogao očima vjerovati šta se dešava. Nepozvani gosti nisu mogli ući na zabavu, a Rubio je imao tu sreću da prisustvuje i da otkrije čari noćnog života slavnog brazilskog fudbalera.

"To je bilo ludilo. Ne znaš šta te snađe kad uđeš u njegovu kuću", počinje priču Rubio i nastavlja:

Oglasi

"Već kad dođeš u kuću dočekaju te konobari s pićem i crveni tepih. Sve je besplatno, osiguranje je jako, tu je gomila žena i biraš koju želiš. Bilo je to dobro vrijeme", prisjeća se ovaj fudbaler.

Po njemu brazilski fudbaleri su nešto posebno i zbog toga žive na drugačiji način od svih.

"Za njih je fudbal nešto posebno. Imaju svoj životni stil, potpuno drugačiji od drugih. Ronaldinhu niko nije prigovarao. Šta mu ko može uopšte reći?", pita se Rubio.

Ronaldinho je zabave u svom domu organizovao kad god je imao priliku. Lumpovalo se danima i noćima, a čudesni fudbaler je sve nekako uspio držati daleko od novinara.

Snimci sa ovih zabava sigurno bi bili istinski hit. Međutim, niko nije mogao unijeti mobitele unutra i zbog toga nikakvih dokaza nema.

Svjedočenja prisutnih su ipak dovoljna. Dosta je onih koji su prisustvovali zabavama i koji imaju slična iskustva kao Rubio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi