Mangup kakav se više neće pojaviti: Na ovakvim fotografijama može se naći samo on
Ronaldinho je poznat kao pravi boem i ljubitelj je noćnog provoda (Foto: Screenshot)

Ronaldinho u svom stilu

Mangup kakav se više neće pojaviti: Na ovakvim fotografijama može se naći samo on

M. Šljivak

Brazilska legenda Ronaldinho (42) odavno je u penziji što se tiče fudbala, ali od zgodnih i lijepih žena ni nakon okončanja karijere ne može pobjeći i idalje je veoma popularan.

Legendarni Ronaldinho bio je poznat po ludom noćnom životu, čestom mijenjanju žena, a iako je odavno van forme još uvijek ga žene opsjedaju.

Dokaz tome je fotografija iz bazena. Ronaldinho se našao među gomilom žena u bikiniju i ova scena je naravno privukla ogromnu pažnju.

Ronaldinho je oduvijek bio veliki ljubitelj žena, a i one su trčale za njim često

Ronaldinho je i tokom karijere bio boem. Odlazio je i vraćao se s treninga kada je to htio. Nikome nije palo na pamet da mu bilo šta prigovori. Riječi čuvenog Adriana Gallianija dovoljno govore.

"Sada kad bih ga sreo, udario bih ga. Previše je volio muziku, žene i pivo. Ovako je mogao igrati do 60. godine. Dinho je bio čista klasa", rekao je nekadašnji čelnik Milana.

Fudbalski čarobnjak živi luksuzno iako je prije nekoliko godina proglasio bankrot. Imao je brojna sumnjiva ulaganja, a 40. rođendan je proveo u zatvoru u Paragvaju jer je imao lažni pasoš.

Oglasi

Ipak, po izlasku iz zatvora ponovo je iskoristio svoju veliku popularnost. Često ga možemo vidjeti u raznim reklamama, spotovima i Ronaldinho definitivno živi 200 na sat.

Vjerovatno je Ronaldinho uspio i zadržati nešto novca na drugim računima. To pokazuje njegov luksuzan život i čovjek je jednostavno nešto posebno kada je u pitanju noćni prvod.

Da nije volio čašu i da ja imalo živio sportski tokom profesionalne karijere, vjerovatno bismo danas o njemu raspravljali kao najboljem fudbaleru svih vremena.

Ronaldinho je jednostavno bio nezaustavljiv kada mu se igrao fudbal. Nije postojao čovjek koji ga može zaustaviti i prava je šteta što je za njega to bila samo zabava i dobra zarada.

Zbog toga je i osvojio samo jednu nagradu za najboljeg fudbalera svijeta 2005. godine, a u bogatoj karijeri je s Barcelonom uspio osvojiti dva trofeja Lige prvaka, te Svjetsko prvenstvo i Copa America s Brazilom.

Oglasi

Najnovije vijesti