Paul Pogba je zbog neugodne scene glavna 'faca' na društvenim mrežama
Foto - Screenshot

Francuza ismijavaju

Paul Pogba je zbog neugodne scene glavna 'faca' na društvenim mrežama

Midhat Šljivak

Paul Pogba nije uspio sa Manchester Unitedom po drugi put osvojiti trofej Evropske lige.

U jučerašnjem finalu odigranom u poljskom Gdansku, Crveni đavoli su nakon penala poraženi od Villarreala (11:10) i ostali su bez trofeja.

Na ovoj utakmici desila se i jedna interesantna scena zbog koje će Paul Pogba određeno vrijeme biti predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Pogba je na otvaranju utakmice imao sudar sa defanzivcem Villarreala Juanom Foythom, a mnogo gore je prošao argentinski fudbaler koji je krvav nastavio igrati ovaj meč.

Međutim, situacija tokom sudara je ona koja je privukla pažnju mnogih. Pogbina ruka završila je na pogrešnom mjestu i on će u narednom periodu, možda čak i godinama, zbog ovoga biti glavna 'faca' na društvenim mrežama.

Oglasi

Paul Scholes će određeni period da šuti nakon onog što je javno govorio o Villarrealu

Žuta podmornica odigrala je odličan meč i na kraju je zasluženo došla do trofeja, te je nastavila agoniju Crvenih đavola koji su već četiri godine bez ikakvog pehara.

Apsolutno svi u Manchesteru očekivali su lagan posao protiv španskog tima. Dokaz tome su riječi legendarnog fudbala Uniteda Paula Scholesa koji je poprilično izvrijeđao igrače španskog tima.

"Igrate protiv Villarreala, protiv tima koji je završio kao sedmi u jako slaboj La Ligi. Sjetimo se kako su loše izgledali Real Madrid i Barcelona. Manchester United bi lagano trebao dobiti ovaj meč", rekao je Scholes za BT Sport pred ovaj meč.

Nije se tu zaustavio već je ispljuvao fudbalera Žute podmornice i nekadašnjeg člana Tottenhama Juana Foytha.

"Foyth je u Tottenhamu bio očajan kao štoper, a sad igra kao desni bek. Kako se može desiti da ga Rashford ne uništi?", pitao se pred utakmicu Scholes.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi