Prva fotografija Emira Spahića nakon saobraćajne nesreće
EPA

Posjetio ga fizioterapeut reprezentacije BiH

Prva fotografija Emira Spahića nakon saobraćajne nesreće

Nakon 24 dana liječenja Emir Spahić nedavno je izašao iz bolnice.

Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH na KCUS-u je bio na liječenju nakon saobraćajne nesreće koju je 30. augusta doživio kod Gacka, a pri udesu pretrpio je povrede grudnog koša, bubrega i karlice.

Prilikom boravka u Sarajevu je Spahić bio podvrgnut i operativnom zahvatu, a njegovo zdravstveno stanje danas je, srećom, vrlo dobro i u međuvremenu pušten je na kućno liječenje. 

Pristup Spahiću u bolnici imali su samo rijetki, a među onima koji su imali priliku da ga posjete je i Ismar Hadžibajrić s kojim je u dobrim odnosima još iz vremena dok je igrao za BiH, budući da je isti fizioterapeut u našem nacionalnom timu.

'Svježu' fotografiju sa Spahićem, Hadžibajrić je objavio i na svom Facebook profilu na kojoj je vidljivo kako se proslavljeni bh. fudbaler dobro oporavlja.

Ismar Hadžibajrić u posjeti: Spahić izgubio nekoliko kilograma - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Foto: Facebook

Top Komentari

dragonBH
brz oporavak kapitenu nas!
2 0
Alpasinacxx
Spaha ljudino i ponosu naš!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi