Rachel otvoreno priznala da je bila ljubavnica najvećeg svih vremena: "To će me pratiti do groba"

Viđena u njegovom hotelu

Rachel otvoreno priznala da je bila ljubavnica najvećeg svih vremena: "To će me pratiti do groba"

Edmir Škorić
1

Neke djevojke ili žene imaju sklonost prema muškarcima koji se bave sportom jer to može biti simbol zdravog načina života, snage i vitalnosti. Međutim, nažalost, sportiste, pogotovo one slavne, često biraju za partnere zbog njihove trenutne pozicije, popularnosti i zarade.

Gotovo svi veliki sportisti su imali ili još uvijek imaju specifične ljubavne živote i teško im je biti podređen samo jednoj ženi s obzirom na to da ih na svakom ćošku "zaskaču" različite dame. Svi žele biti u njihovom društvu, uživati u njihovoj popularnosti, novcu i moći.

Prije ili kasnije, slavne sportske ličnosti se skrase i uđu u mirnu luku, a najbolji primjer je portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo, koji je imao u prošlosti lijepih žena pored sebe, ali je na kraju odabrao Georginu Rodriguez i očito joj je do kraja vjeran.

A najveći golfer svih vremena Tiger Woods bio je sve samo ne vjeran. Smatra se da je bio sa preko 120 žena i ovaj 48-godišnji slavni Amerikanac ljubio je mnoge zgodne i lijepe, ali i slavne žene i uglavnom dok je bio u braku sa švedskom manekenkom Elin Nordegren.

Mnoge djevojke i bivše Tigerove ljubavnice ne pričaju o tome i ne izlaze u javnost s takvim stvarima, ali jedna od njih je ipak skupila hrabrosti i to uradila. Riječ je o 49-godišnjoj Rachel Uchitel, koja tvrdi da će je zloglasna afera sa Woodsom "pratiti do groba".

Oglasi

Ona je golfera upoznala u Las Vegasu prije 16 godina nakon što ih je spojio zajednički prijatelj Derek Jeter. Tada je Woods bio u braku sa Elin. Ubrzo su Rachel i Tiger počeli da se viđaju, ali je afer kasnije otkrivena.

Nakon što je Rachel uslikana kako se prijavljuje u Woodsov hotel tokom Australian Mastersa 2009. godine, Elin je počela kopati po stvarima svog supruga i na kraju je otkrila nevjeru svog supruga.Tada je Elin istjerala svog supruga iz njihovog doma držeći u rukama palicu za golf.

Kasnije se pokazalo da je Woods varao Elin s više od 120 žena. Unatoč brojnim drugim aferama u koje se Woods upustio, Rachel osjeća da ju je njihova osobito nastavila pratiti uokolo.

"S takvim stvarima idete u grob. To je utjecalo na sve moje veze. Mnogi ljudi ne mogu razumjeti ono što sam prošla", kazala je Rachel.

Oglasi

Ipak, Rachel je i prije upoznavanja Tigera iskusila velike boli. Sa samo 15 godina izgubil je oca Boba koji je umro zbog predoziranja drogom, a sa 26 godina je ostala bez zaručnika Jamesa O'Gradyja kojeg su 11. septembra ubili teroristi.

"Izgubila sam oca kad sam bila mlada na tragičan način. Izgubila sam zaručnika jer su ga teroristi ubili 11. septembra i bila sam u jednom od najvećih seksualnih skandala svih vremena. Kod mene nema ničeg običnog, pa moram izlaziti s izvanrednim muškarcima. A to baš i nisam pronašla. Ja sam otvorena, želim imati svog životnog saputnika, biti u braku, biti u sretnoj vezi...", kazala je ona.

Tvrdi da još nije pronašla partnera za sebe i da se nada da hoće. "Svako jutro kad ustanem, mislim da ću ga upoznati".

Woods se u međuvremenu razveo s Elin u razvodu vrijednom 100 miliona dolara 2010. godine. Zatim je hodao sa skijašicom Lindsey Vonn između 2013. i 2015., prije nego što je navodno izlazio sa stilisticom Kristin Smith od 2016. do 2017. godine.

Amerikanac je započeo vezu s voditeljicom restorana Ericom Herman 2017., a dvojac se na kraju razveo 2022.

Top Komentari

yellowdixie
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi