Prsata ljepotica odbila legendu: "Nemaš dovoljno centimetara"

Nije imao sreće

Prsata ljepotica odbila legendu: "Nemaš dovoljno centimetara"

Midhat Šljivak

Profesionalni fudbaleri nemaju previše problema kada je u pitanju zavodnički posao. Dosta djevojaka jedva čeka da ih primijeti poznato lice, no kao i svugdje, uvijek ima izuzetaka. Takav je primjer nekadašnja reality zvijezda i model Rebecca Jane koja je odbila čuvenog Michaela Owena jer je bio suviše nizak za nju.

Michael Owen je nekada bio najveća zvijezda engleskog fudbala. Kao takav, mogao je imati gotovo svaku djevojku koju poželi i popularnost je maksimalno koristio.

Međutim, kada je htio u krevet odvesti britanskog modela Rebeccu Jane, dobio je odbijenicu. Imao je zanimljiv plan kako doći do ove ljepotice.

"Slao mi je poruke, tvrdio je kako je njegov brak završen", navodi Rebecca i otkriva nakon na koji se riješila dosadne zvijezde. Bila je brutalna.

"Krenuo je s prljavim porukama. Govorio je kako je njegov brak gotov i da je sve samo fasada za javnost. Želio je silno da me vidi. Odbila sam ga, nisam otišla na sastanak", govori danas 40-godišnja Rebecca Jane i dodaje.

Oglasi

Rebecca Jane

"Iskreno, suviše je nizak. Nije visinom zadovoljavao moje uslove", iskrena je ovaj bivša reality zvijezda.

Michael Owen je visok 173 centimetra, dok je Rebbeca nešto viša i ima visinu od 178 centimetara. To je za nju bila nepremostiva prepreka.

Nije Owenu pomoglo ni to što je bio velika zvijezda. Ova ljepotica mu je rekla 'ne' i čuveni fudbaler nije imao nikakve šanse kod nje.

Michael Owen je po završetku igračke karijere svoje vrijeme posvetio televiziji. Jedan je od analitičara utakmica Premiershipa i Lige prvaka.

Rebecca je završila studij prava, nekada je vodila agenciju koja je hvatala preljubnike, a sada je dio jednog TV programa.

Oglasi