Mama mlade zvijezde Hajduka 'kida' konkurenciju - S nje se pogled jednostavno ne skida

Renata ima 47, ali joj nema ravne

Mama mlade zvijezde Hajduka 'kida' konkurenciju - S nje se pogled jednostavno ne skida

Midhat Šljivak

Talentovani golman splitskog Hajduka, 18-godišnji Borna Buljan, nada se kako bi u budućnosti mogao ostvariti veliku karijeru. Mladi čuvar mreže vrijedno trenira, a veliku pomoć u svemu mu pruža atraktivna mama Renata Lovrinčević Buljan koja je specijalista za fitness i žena s koje mnogi ne mogu maknuti pogled.

Renata Lovrinčević Buljan žena je koja osvaja Hrvatsku. Ova 47-godišnjakinja majka je talentovanog golmana Hajduka Borne Buljana, no ona je trenutno mnogo poznatija od sina.

Renata s 47 godina izgleda brutalno. U konstantnom je treningu i nije nikakvo čudo što se mnoge kompanije takmiče kako bi im ona reklamirala proizvod.

Njene atraktivne fotografije sve više osvajaju Hrvatsku, ali i region. Mnogi muškarci ne mogu skinuti pogled s nje, što nije nikakvo čudo.

Oglasi

Jedna od posljednjih objava na Instagramu izazvala je posebnu pažnju. Renata je uživala ploveći morem, a njene obline su naravno bili u prvom planu.

"Trenuci za čitav život", kratko je napisala Renata i dobila je brojne pozitivne komentare.

Svi dijele apsolutno isto mišljenje. Ova 47-godišnjakinja je istinska bomba i malo je i mnogo mlađih djevojaka koje su joj ravne.

Treba svakako napomenuti da je ova hrvatska ljepotica fitness instruktorica. Redovno trenira i to se na joj itekako dobro vidi.

Često je u teretani s njom i Borna. Dosta je zajedničkih fotografija s mamom i ako ništa, on je definitivno među najspremnijim mladim igračima Hajduka.

Renata Lovrinčević Buljan je sada već davne 2000. godine ponijela titulu Miss Universe Hrvatske.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE