Abramovich je ovog ljeta prvo počastio sebe, pa zatim navijače Chelseaja
Foto - Twitter

Bogati vlasnik Chelseaja

Abramovich je ovog ljeta prvo počastio sebe, pa zatim navijače Chelseaja

Midhat Šljivak

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovich odlučio je i ovog ljeta investirati sredstva u pojačanja za londonski klub.

Ekipi Thomasa Tuchela priključen je sjajni belgijski napadač Romelu Lukaku za kojeg su Plavci italijanskom prvaku Interu isplatili 115 miliona eura.

Da kod Romana nema krize u poslu pokazuje i činjenica da je prije čašćenja kluba i navijača novim pojačanjem odlučio da počasti samog sebe.

Abramovich je kupio novu jahtu od 600 miliona dolara, a radi se o zaista nevjerovatnoj kupovini.

Ova 140 metara duga jahta ima čak 48 spavaćih kabina na čak osam paluba. Može primiti posadu od 60 ljudi i 36 gostiju, a nosi naziv Solaris.

Naravno, dosta je tu pratećih stvari, pa tako vlasnik Chelseaja može da se opušta u bazenu, sauni, jacuzziju i mnogim drugim stvarima.

Interesantno je svakako da je ovo druga jahta koju je Abramovich kupio. Već posjeduje 165 metara dugu jahtu 'Eclipse' koja vrijedi milijardu i po dolara.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Pa on je stalno ili u Šibeniku ili u Dubrovniku
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi