Mnogi osuđuju ponašanje zvijezde Chelseaja: "Život mi je prošao pred očima"

Nije mu to trebalo

Mnogi osuđuju ponašanje zvijezde Chelseaja: "Život mi je prošao pred očima"

Edmir Škorić

Nogometaš Chelseaja Christian Pulišić žonglirao je s loptom preko ugrožene vrste, a zatim je pao u vodu. Snimak njegovog neodogvornog ponašanja završio je na internetu.

Pulišić trenutno uživa u odmoru i puni baterije za narednu sezonu, ali je na Instagramu objavio video na kojem ga možete vidjet ikako sjedi sa strane i kako žonglira s loptom preko pacifičkog Golijata. U jednom trenutku se poskliznuo u želji da dohvati loptu i pao je u vodu.

"Život mi je prošao pred očima", napisao je Amerikanac u opisu videa kojeg je objavio.

Pulišićevo ponašanje izazvalo je mnogo kontroverzi. Aktivisti za prava životinja, koji naglašavaju da se s ugroženim vrstama ne smije ovako postupati, posebno su razočarani ponašanjem igrača Chelseja koji je udario životinju kada se vraćao na brod.

"Poznati profesionalni nogometaš iz zabave maltretira ugroženu vrstu golijata. Okrutnost prema životinjama. Zaštićeni i ugroženi Golijat. Zamislite da je na njegovom mjestu lav ili tigar i shvatit ćete šta je to", napisao je ispod videozapisa profil društva Plavi planet.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
Bitno je to objaviti na drustvenim mrezama. Kakve gluposti su pojedini spremni uraditi samo da mogu to objaviti radi pregleda.Drustvene mreze su veliko zlo.
11 0
WOLF20
Debil obicni
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi