Ronaldinho je u kućnom pritvoru, ali luksuznom: Ovdje će legenda čekati izricanje kazne

Brazilac izašao iz zatvora

Ronaldinho je u kućnom pritvoru, ali luksuznom: Ovdje će legenda čekati izricanje kazne

Midhat Šljivak

Brazilska fudbalska legenda Ronaldinho pušten je jučer iz zatvora nakon nešto više od mjesec dana.

Ronaldinho je izašao nakon što je uplaćena kaucija od gotovo 750.000 eura, ali Brazilac ne smije napuštati Paragvaj i u narednom periodu će biti u kućnom pritvoru dok se ne okonča istraga protiv njega.

Međutim, život mu neće biti nimalo težak jer će u kućnom pritvoru imati veliki luksuz.Ronaldinho će imati svoj apartman u kojem će imati apsolutno sve što želi, a u blizini će mu biti i brat Roberto.

Brazilac će moći da uživa u svemu što ovaj hotel u Asuncionu nudi i čisto sumnjamo da će mu biti loše.

Podsjetimo, Ronaldinho je uhapšen nakon što je u Paragvaj pokušao ući s lažnim pasošem ove zemlje, a ako bude osuđen na sudu, prijeti mu pet godina zatvora za ovaj prekršaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi