Ronaldinho iz zatvora prešao u kućni pritvor nakon što je uplatio 1,3 miliona funti

Brazilac napustio zatvor

Ronaldinho iz zatvora prešao u kućni pritvor nakon što je uplatio 1,3 miliona funti

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho izašao je iz zatvora u Paragvaju.

Nekadašnja zvijezda Barcelone je u zatvor dospjela početkom mjeseca marta nakon što je skupa s bratom krivotvorila pasoše kako bi ušla na teritoriju Paragvaja.

Iako mu je poredviđena kazna od čak šest mjeseci zatvora, Ronaldinho je u istom proveo samo 32 dana. Premješten je u kućni pritvor nakon plaćanja kazne od 1,3 miliona funti.

Kućni privot bit će mu zapravo hotel i to onaj u paragvajskom glavnom gradu Asunciju - Hotel Palmaroga.

Ronaldinhu i njegovom bratu informaciju o kućnom pritvoru saopštio je sudac Gustavo Amerillo.

Tokom zatvorskih dana Ronaldinho je privukao veliku pažnju javnosti, posebno jer je učestvovao na zatvorskom turniru s kojeg se pojavilo nekoliko fotografija i video zapisa.

Sve u svemu, nije djelovalo da je Brazilcu bilo tako loše u zatvoru jer je tamo upoznao i neke prijatelje s kojima se dobro zabavljao pa ih je čak prezentovao i na društvenim mrežama tako što je s njima snimao klipove.

Osvajač Mundijala iz 2002. godine, koji danas ima 40 godina, postao je jako nestašan u posljednje vrijeme, ali nadamo se kako će ga ovaj posljednji incident barem malo smiriti.

Top Komentari

Mele
Kad te drzava, politicari zele unistiti, niko te ne moze spasiti, dokazano je to odavno, mnogi narko bosovi su pobijeni, izdani, zatvoreni, ili u bivsoj jugi ..Od Sarajeva, Zagreba, Pristine, do Beograda..Caco, Celo Arkan, Zika, Legija , Mangas, Knele, Pejanovic , Bojovic , Keljmendi, Gasi itd. itd...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi