I Turci nisu vjerovali da će Ronaldinho sada prihvatiti njihovu ponudu: "Danas je sa nama"

Legendarni Brazilac u zanimljivom izazovu

I Turci nisu vjerovali da će Ronaldinho sada prihvatiti njihovu ponudu: "Danas je sa nama"

Samir Mlaćo

Nakon bogate igračke karijere i osvajanja velikog broja trofeja, Brazilac Ronaldinho nastavio je da uživa.

Provodi, pijanke i buran život bili su svakodnevnica za sjajnog Brazilca. Imao je i problema sa zakonom, zaglavio je u zatvoru u Paragvaju, ali uspio se spasiti.

Sada će u 'potragu' za novcem na zanimljiv način. Naime, on će ući u popularni reality show Survivor u Turskoj.

Voditelj turskog Survivora Acun Ilicali je to potvrdio u jednom razgovoru, u najavi nove epizode

"Rekao sam Ronaldinhu da dođe u Survivor i da igramo nogo-tenis. Danas će biti sa nama", rekao je on.

[twitter]https://twitter.com/_m7riam_/status/1760225124077203899[/twitter]

Oglasi

Da li će se to stvarno i desiti, ostaje da se vidi, no jasno je da će Brazilac biti mamac za publiku, te brojne sponzore. I sam će napraviti milionski ugovor te uživati.

Ronaldinho je za mnoge jedan od najboljih fudbalera koji su se pojavili u svijetu fudbala. Njegova lakoća igre, fenomenalni potezi i golovi, oduševljavali su mnoge, pa je dosta onih koji ga svrstavaju među najbolje fudbalere ikad.

Van terena Ronaldinho je bio veliki boem. Uživao je u ženama, alkoholu i mnogim drugim stvarima, a imao je i jako loših poslovnih poteza koji su ga koštali bankrota.

Zbog toga je 2020. godine slavni fudbaler pokušao iz Brazila pobjeći u Paragvaj. Imao je problema sa zakonom zbog nelegalnog eksploatisanja šume, oduzeti su mu pasoši Brazila i Španije, a on je zatim preko noći dobio pasoš Paragvaja s kojim je pokušao ući u ovu zemlju.

Ispostavilo se da je pasoš lažan. On i njegov brat završili su iza rešetaka i tamo je fudbalska legenda provela čak pet mjeseci.

Uspio se spasiti, a kasnije smo ga gledali i na pojedinim utakmicama gdje je uživao i pokazao svoje nogometno znanje. Igrao je u dresu legendarni Barcelone u jednom meču, a vidljiv je bio 'pivski stomak'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi