Poziv zbog kojeg je žena saznala da ne igra poker u 4 ujutro: "Reci joj..."
Foto - Wagner Meier / AFP

Nevjerovatni Ronaldinho

Poziv zbog kojeg je žena saznala da ne igra poker u 4 ujutro: "Reci joj..."

Midhat Šljivak

Čuveni Brazilac Ronaldinho bio je sinonim za pijanke u svijetu fudbala. Jedini je fudbaler kojem su treneri dopuštali sve što poželi, a on je na terenu pokazivao čudesa. S njim se jedno vrijeme družio i Kevin-Prince Boateng, a to druženje mu je na kraju 'skočilo na nos' jer je lagao ženi da ide na poker, dok je lumpovao s Ronaldinhom.

Kevin-Prince Boateng otkriva kako je s Ronaldinhom lumpovao do ranih jutarnjih sati. Čuveni Brazilac je bio sinonim za zabave u svijetu fudbala, a u sve je uvlačio i saigrače, pa čak i one oženjene.

U provod s Ronaldinhom Boateng je išao krijući od žene šta radi. Lagao je da ide igrati poker.

"Išao sam na zabave s njim. Ženi bih rekao da idem igrati poker", govori Boateng i nastavlja:

"Jedom mi je zazvonio telefon u 4 ujutro. Vidio sam da je Ronnie i nisam se želio javiti jer sam znao da vjerovatno partija i da je pijan".

Oglasi

Supruga ga je nagovorila da se javi. Tu je nastao haos jer je saznala da Kevin ne igra nikakav poker.

"Stišao sam zvuk kako se ne bi čulo šta govori. Čula se muzuka u pozadini i pitao me gdje sam? Odgovorio sam 'u krevetu', a on je potom povikao: "Hajde, reci ženi da ideš igrati poker". Tako mi je žena saznala da sam joj lagao", rekao je Boateng.

Na kraju od provoda s Ronaldinhom nije bilo ništa. Dobio je veto na izlaske, pa je morao posvetiti više pažnje supruzi.

Ronaldinho nikada nije stao. Brazilca apsolutno niko nije mogao zaustaviti, a kruže brojne priče onih koji su imali priliku da dolaze na njegove zabave. Navodno je sve bilo nevjerovatno organizovano, a paparazzi nisu imali šanse da priđu zabavi.

I dana danas je situacija ista. Ronaldinha često ulove u provodu s gomilom alkohola i lijepim ženama i to je nešto u čemu slavni Brazilac jednostavno uživa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi